Виберіть фігуру - і дізнайтеся про свою слабкість: Психологічний тест по картинці

Психологічний тест у картинці здатний розкрити вашу особистість без допомоги фахівця. Асоціативний експрес-тест дасть точну відповідь, адже вона ґрунтується на індивідуальності кожної людини. Пропонуємо пройти тест і дізнатися про свою головну слабкість, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку та оберіть фігуру, яка вам найбільше сподобалася. Важливо не задумуватися довго над відповіддю, адже саме спонтанне рішення розкриє вашу підсвідомість.

1 — гнів

Йдеться не про відкриту форму гніву, а про ту, яку ви ховаєте глибоко в куточках своєї душі. Саме ця форма гніву найбільш руйнівна і шкідлива для вас та вашого здоров'я, оскільки вона ніби руйнує вас зсередини та заважає діяти раціонально.

2 — ненажерливість

Немає нічого поганого в любові до смачної їжі, однак у всьому має бути міра. Ненажерливість - руйнівна риса що завдає величезної шкоди здоров'ю: як фізичному, так і душевному.

3 — лінь

Багато людей люблять провести день на дивані, відпочиваючи від роботи та побутових турбот. Однак постійна лінь притаманна егоїстичним людям. Такий спосіб життя не приведе ні до чого доброго.

4 — жадібність

Ця якість притаманна дуже поверховим людям, які не мають внутрішньої опори. Люди, які дбають лише про матеріальні речі, не мають задоволення і не відчувають радості від життя. Також такі люди часто мають речі, які їм не потрібні.

5 — заздрість

Заздрість позбавляє вас впевненості у собі та змушує себе відчувати жертвою. Щаслива людина не має причин відчувати заздрість до інших людей.

6 — гордість

Якщо це почуття почне переваги над іншими, це у перспективі зіпсує вам багато стосунків: як ділових, так і особистих. Основна небезпека – ви перестаєте зосереджуватися на власному розвитку та легко втратите свій статус.

7 — хтивість

Тілесні бажання, які ви все ніяк не можете взяти під контроль, несуть величезні небезпеки: стосункам, фізичному та душевному здоров'ю. Якщо йти на поводу своїх інстинктів, ви змушуєте страждати на себе як особистість. Це дуже шкідлива риса, що обмежує ваш розвиток

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...