Виберіть грецького бога на картинці - і отримайте послання, яке він для вас приготував

Виберіть грецького бога або богиню - і прочитайте їх послання для вас, передають Патріоти України.

№1 Зевс

Ваша щира сила виходить від внутрішнього Я. Спробуйте нав’язати це іншим, і ви виявите, що подолали страх. Будьте прикладом для інших, надихайте і направляйте їх. Набуття сили повинно бути не метою, а результатом розвитку і розуміння себе. Ставтеся до всіх так само, як до себе. Але не забувайте, що ви теж людина.

№2 Гера

Сім’я – це відмінний подарунок, але завжди пам’ятай, що ти не повинен бути пов’язаний цим. Якщо ваша сім’я вас підтримує і любить, тоді ви були благословенними. Пам’ятайте, навіть якщо ваша сім’я не ідеальна, любіть її такою, як вона є, але завжди не забувайте любити і себе. Ви ніколи не підведете, бо якщо ви щось робите, то тільки з любові.

№3 Арес

Кожен день наше життя може бути сповненим битв. Пам’ятайте, що не весь наш досвід необхідний в цих боях. Ми намагаємося примиритися з собою і зі світом в той момент, коли усвідомлюємо, що справжня сила виходить з нашої душі. Більш сильна людина – це та, хто витрачає менше внутрішньої енергії, щоб проявити свою волю.

№4 Афродіта

Краса Афродіти може бути як благословенням, так і прокляттям, в залежності від того, як ви використовуєте свій Дар. Ви можете зачаровувати, надихати і дивувати, але в той же час ви можете руйнувати міста, починати війни або нести руйнування. Краса допоможе вам пробудити бажання, але ніколи не змусить когось любити вас. Тільки ви самі й ваші інші здібності можуть створити цю магію.

№5 Діоніс

Здатися і відпустити. Залиште життєвий стрес позаду і трохи розвійтеся, ви це заслужили. Все стає набагато простіше, коли ви відчуваєте себе розслабленим. Живіть, танцюйте і насолоджуйтеся! Тримайтеся подалі від того, що вас турбує, щоб позбутися від ваших проблем і занепокоєння.

№6 Деметра

Мати-Земля хоче, щоб ви насолоджувалися її благословенням достатку в нашому світі. Насолоджуйтесь природою і живіть своє тіло, розум і дух. Поважайте Мати Землю, і ви отримаєте натомість її повагу і благословення. Відправляйтеся на прогулянку і налаштуйтеся насолоджуватися чудесами природи.

№7 Гефест

Розкрийте свої художні й творчі таланти. Все, що ви можете зробити своїми руками, є благословенням. Вам нагадують, що єдина перешкода, яка не дозволяє вам розвивати творчі таланти, це ви самі. Знайдіть шлях, де ваші дари і таланти будуть цінуватися і шануватися, перш за все, вами самими.

№8 Афіна

Мудрість здобувається через ваш щоденний досвід, її годі й шукати в книгах, і ніхто не може передати її вам. Ви можете виявити, що ви багато чому вчитеся на дрібницях. Все, що нудно і неактуально, може допомогти вам знайти мудрість, коли ви подивитися на неї з іншого боку призми. Пам’ятайте, що у вас є здатність бути мудрими і не дозволяйте словами інших обдурити вас.

№9 Гермес

Він висловлює ваш внутрішній світ. Поговоріть з іншими про всі дивовижні речі, які відбуваються у вашому житті. Спілкуйтеся вільно і відкрито. Подорожуйте по світу і отримуйте нові враження, це кращий спосіб розширити свій кругозір. Випробуйте все, що може запропонувати вам життя.

№10 Гестія

Будинок – там, де ваше серце. Ви можете бути разом з людиною, з якою у вас виникає чудове почуття спокою, захищеності й обережності. Ваш будинок – ваша база, ви повертаєтеся, щоб перезарядити батареї і перезавантажитися. Завжди не забувайте проявляти гостинність і підтримати будинок в здорових умовах. Старайтесь проявляти тепло і привітність для себе і всього іншого світу.

№11 Посейдон

Відчуйте красу і лютість океану, великого моря, адже ніхто не знає, що ховається в його глибинах. Море – це відмінне місце, щоб зарядитися енергією і випустити все небажане. Пам’ятайте, що ваш розум схожий на море. Ваш свідомий розум – це те, що ви можете бачити на своїй поверхні, але ваша підсвідомість приховує таємниці, які осідають на дні океану.

№12 Артеміда

Ніч Артеміди – це благословення, немає необхідності боятися темряви. Зірки і Місяць завжди оточують вас, направляючи вас навіть в найтемніші моменти. Поважайте себе і поважайте інших. Виведіть свої страхи на світло і дайте їм зцілитися.

№13 Аїд

Відпустіть свій страх перед смертю. Це стосується всіх людей, незалежно від того, є вони добрими чи поганими. Смерть – це світ і рішення. У світі без закінчень є тільки початок.

№14 Аполлон

Солодкість життя оточує вас. Насолоджуйтесь світлом і щоденними благословеннями. Всесвіт – це світ нескінченних можливостей і нескінченного задоволення. Нехай музика буде вашим провідником, щоб зцілити вашу душу і допомогти вам висловити своє внутрішнє єство.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...