Виберіть обличчя людини, яке вам сподобалося, і дізнайтеся, що цей вибір скаже про вас

Сьогоднішній тест заснований на фізіогноміці, тобто читанні характеру за рисами обличчя людини і так званій генетиці поведінки. Якщо вірити цим двом напрямкам психологічних наук, то відповідно того, які люди вам подобаються, можна визначити ваші власні риси характеру, передають Патріоти України.

Необхідно тільки співвіднести риси обличчя і характеру людини на фото з доповнюючими їх рисами характеру інших.Пропонуємо вам пройти цей тест і обов’язково поділитися своїми результатами в коментарях.

Виберіть із запропонованого колажу людину, яка найбільше вам сподобалась, і дізнайтеся, що означає ваш вибір. Не поспішайте: подумайте, з ким би вам дійсно було приємно поспілкуватися?

1.

Ця людина прагне отримувати задоволення від роботи й відпочинку, і має сильну волю – про це говорить форма губ. Вона прямодушна і глибоко сприйнятлива.

Кого притягують такі люди?

Продуктивних, ділових і зібраних людей. Володарі сильної волі, як правило, інтуїтивно притягуються одне до одного. Так, якщо вам сподобався чоловік з вольовими рисами, підозрюємо, що і ви ними володієте.

2.

Акуратні крила носа вказують на те, що людина здатна піднятися від лахміття до багатства; її шлях – «через терни до зірок». Таких людей побоюються тугодуми і повільні люди з меланхолійним або флегматичним темпераментом. Яскраві очі говорять про високий інтелект, а подібна форма посмішки – про вміння стримуватися в вираженні емоцій.

Кого притягують такі люди?

Психологи стверджують, що такі особи залучають спокійних, ґрунтовних і вдумливих людей. Проте під зовнішньою стриманістю може ховатися досить сильний і різкий темперамент, рішучість і глибока емоційність.

3.

Ця людина відрізняється мужністю, вона пристрасна і напориста. Верхня зона вух знаходиться трохи вище рівня брів – це говорить про високий інтелект. Підборіддя, добре виражене і гостре, видає в ньому ідеалізм і сумлінність. Девіз у будь-якій справі – «зроби негайно».

Кого притягують такі люди?

Сміливих і серйозно налаштованих особистостей. Легковажна людина не ризикне зв’язатися з людиною такого характеру. Цей вибір характеризує вас як сильну, можливо, жорстку і непохитну людину.

4.

Підборіддя квадратної форми говорить про сильний, мужній і твердий характер у поєднанні з упертістю. Великі очі зазвичай є ознакою глибокої чутливості. Губи і носогубні складки говорять про емоційну експресивність, своєрідне і досить жорстке почуття гумору і серйозне ставлення до життя.

Кого притягують такі люди?

На думку психологів, сильні і чутливі люди притягують добрих, м’яких людей, які потребують захисту і душевного тепла. Це один з тих випадків, коли протилежності притягуються, і жорсткий вольовий характер відмінно поєднується з податливим характером. Проте ця м’якість повинна поєднуватися з твердим стрижнем всередині.

5.

Володарі невеликого підборіддя терплячі, поступливі і мають лагідну вдачу. Холодні і стримані. «Підвішений» кінчик носа говорить про життєрадісність. Відносно форми губ: в критичних ситуаціях така людина проявляє свою здатність справлятися з проблемами самостійно, без сторонньої допомоги.

Кого притягують такі люди?

Холодні, тихі й поступливі люди притягують у двох випадках: якщо ваш темперамент так само тихий або якщо ви маєте задатки абьюзера і бажаєте скористатися поступливістю і безконфліктністю персонажа. Цей вибір може характеризувати вас як таку ж скромну, сильну, тиху людину, як і чоловік, зображений на фото, або як досить жорстку особистість, можливо, з рисами експлуататора.

6.

Згідно з фізіогномікою, гостра овальна форма обличчя свідчить про високу чутливість і талант. Разом з тим у такому характері фізіогномісти відзначають хитрість і нелагідність. Великий рот свідчить про безпечність, характер, не схильний до гризоти.

Кого притягують такі люди?

Швидше за все, ваша діяльність пов’язана з творчістю або як мінімум у вас закладений творчий потенціал. Ви добродушні і легкі, як і дівчина на фото. На думку психологів, людина зі складним характером не притягне людину легку, і навпаки. «Рівні складнощів» повинні збігатися, щоб їх власники викликали одне у одного симпатію.

7.

Рівні і довгі брови виявляють у чоловікові інтелігента й інтелектуала. Вся будова обличчя вказує на спокійний характер і нелюбов до радикальних змін. Така людина знаходиться в гармонії з навколишнім світом. Вона може бути художником або вченим. Довгий ніс, що гармоніює з очима, ротом, підборіддям, свідчить про сильну натуру. Носо-губні складки натякають на важку психологічну ситуацію в минулому.

Кого притягують такі люди?

Такий типаж, на думку фізіогномістів і психологів, досить привабливий сам по собі. Але якщо ви зупинили свій вибір саме на цій людині, сміємо припустити, що ви володієте певною часткою креативності, так само, як цей чоловік, спокійні й теж перебуваєте в повній гармонії зі світом. Можливо, ви схильні до співчуття і глибокої емпатії.

8.

Великий ніс говорить про заклопотаність фінансовим благополуччям і схильність до колекціонування. Пропорційне підборіддя – впертий характер, логічний підхід до життя і впевненість у собі. Трохи виступаючі передні зуби свідчать про те, що в дитинстві людині довелося долати сором’язливість. Форма губ говорить про вміння переконувати і зосередженість на практичній діяльності.

Кого притягують такі люди?

Людей достатньо прагматичних, «земних» і в хорошому сенсі розважливих. Разом з тим ви дуже добродушні, життєрадісні, маєте компанійський характер. Ви не будете підлаштовуватися під оточення, тому що маєте достатньо міцну волю, і в будь-якій ситуації знайдете комфортну для вас лінію поведінки.

9.

Людина з такою формою обличчя добродушна, м’яка і миролюбна. Такі люди люблять комфорт, хорошу компанію і не прагнуть до слави. Велике і добре окреслене підборіддя говорить про впевненість у собі й фізичну витривалість. «Складки жартівника» навколо рота – природне красномовство і товариськість. А короткі брови вказують на деяку безглуздість у характері.

Кого притягують такі люди?

Тут працює принцип «подібне притягується до подібного». Ви веселі, добродушні і миролюбні. Швидше за все, ви по-домашньому компанійська і доброзичлива людина, і володієте хорошими комунікаційними навичками. Але можливий й інший варіант – якщо ви сором’язливі і не товариські, то, можливо, ви перебуваєте в пошуку душевного тепла, і тому вам сподобалася саме ця фотографія.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...