Виберіть одне з зображень лотоса - і отримайте пораду, яку ви зараз потребуєте

Найчастіше наша підсвідомість може підказати набагато більше, ніж свідомість. Особливо, коли мова йде про найскладніше - про вибір, передають Патріоти України.

Коли в нашому житті виникають труднощі, то найчастіше наша підсвідомість може підказати набагато більше, ніж свідомість. Особливо, коли мова йде про найскладніше – про вибір.

Як вчинити, щоб вирішити, а не погіршити проблему? Який з варіантів вибрати? Ці питання мучили не раз кожного з нас. Хоча це може здатися трохи дивним, але те, до чого нас якимось незрозумілим чином буквально притягує, може вказати на шлях, яким слід іти. Тобто – дати відповідь, як чинити в тій чи іншій ситуації.

Вище наведено кілька зображень лотоса. Ваше завдання – уважно розглянути кожне з них і визначити, до якого з них вас найбільше притягує. Не поспішайте, але і не роздумуйте годинами. Просто постарайтеся відповісти собі на питання: «Яке з цих зображень найбільше приваблює?» Адже обов’язково одне з них буде виділятися більше, ніж інші.

Лотос 1

Якщо вибрали цей лотос, то ситуація, в якій опинилися, набагато складніша, ніж ви думали. Але це зовсім не означає, що слід панікувати або заливатися невтішно сльозами. Постарайтеся зберігати спокій, наскільки це можливо в вашому випадку. Вибухати емоціями і проявляти свої почуття – це абсолютно нормально. Але – не в вашому випадку. Зараз слід заховати свої емоції якомога глибше. Не проявляти їх. І чим краще це у вас вийде, чим більше протримаєтеся – тим краще.

Пам’ятайте, що іноді відпустити те, що вас турбує, набагато краще. Так, буде боляче, але іноді – це єдиний вихід. Як би не було важко, не забувайте, що ви – набагато сильніші, ніж можете собі уявити. Ви впораєтеся з усім, повірте. Головне – вчасно зупинитися, заспокоїтися і глибоко дихати.

Лотос 2

Якщо вибрали цей лотос, то, швидше за все, вам слід дуже добре подумати над тим, чи правильно оцінюєте ситуацію, і наскільки продуманими є ваші рішення і вчинки. Річ у тому, що коли дієте необдумано, то дуже ризикуєте.

У найближчі тижні ви можете зіткнутися з серйозними неприємностями. Вони будуть виходити від людей, які раптово буквально «полізуть з усіх щілин», щоб знищити вас. Тому сфокусуйтеся зараз на собі, а не намагайтеся ощасливити всіх людей навколо. Тим більше це неможливо. А ось запобігти поганим подіям у своєму житті ви встигнете.

Витратьте деякий час на роздуми про своє фінансове становище, подумайте над тим, де і що можна змінити на краще. Можливо, ви зараз перебуваєте в розгубленості і заплуталися, але з’ясувати ситуацію – можете. Таким чином, ви хоча б зможете прорахувати можливі ризики і приготуватися до них або ж запобігти.

Навіть якщо вам здасться, що вжитих заходів недостатньо, і що має бути – того не минути, це неправда. В крайньому разі, у вас все дуже навіть добре виходить. Набагато краще, ніж у інших.

Лотос 3

Якщо вибрали цей лотос, то у вашому серці – величезний біль. І ви з цим нічого не можете вдіяти, як би не старалися. Обраний вами лотос – нагадування про те, що ви зовсім не зобов’язані погоджуватися на роль жертви.

Витратьте час на те, щоб розібратися з проблемами, які обступили з усіх боків. Постарайтеся вийти із зони комфорту, зробити щось рішуче нове і незвичайне. Ви обов’язково подолаєте всі труднощі. Те, що відбувається у вашому житті зараз, не буде тривати вічно. Все проходить: біла смуга в житті – не за горами.

Зрештою, ви можете озирнутися і зрозумієте, що в попередні кілька тижнів билися, як справжній боєць. Вам просто слід позбутися токсичних людей, що отруюють життя. Це принесе величезну користь. Припиніть дозволяти непорядним людям користуватися вашою добротою.

Лотос 4

Якщо вибрали цей лотос, то це означає, що останнім часом у вашому житті – справжня катастрофа. І ця квітка – нагадування про це. Ви перебуваєте в повному відчаї, роздратовані і не можете йти вперед.

Отже, головне – зізнатися собі в цьому. Нічого страшного: не ви перші і не ви останні. Не намагайтеся сховатися або втекти від того, що сталося. Хто там що про вас говорить і пересуджує – це його проблеми, а не ваші.

Ви робите те, що підказує серце. І нехай весь світ буде проти! Замість того, щоб засмучуватися через те, що вас не розуміють або засуджують, згадайте про щось хороше. А ще краще – проводьте більше часу з людьми, які щиро люблять і вірять в вас. Побачите: справи відразу ж налагодяться. Та й настрій – покращиться.

Лотос 5

Якщо вибрали цей лотос, значить все у вашому житті зараз добре. І, навіть якщо незадоволені тим, де або з ким перебуваєте, ви реально йдете вперед. Просто це не завжди комфортно і радісно, але іноді Шлях вимагає жертв.

Наше життя – дуже швидкоплинне. Тому подякуйте Богові за те, що поруч близькі та рідні. Намагайтеся проводити з ними якомога більше часу, дарувати їм тепло і любов.

Також трохи зменшіть темп. Все одно всіх справ не переробиш, як би не старалися. Розслабтеся і відразу ж відчуєте себе набагато краще. Останнім часом ви звалили на себе занадто багато справ і турбот, і це вже починає впливати на ваше життя. Немає нічого поганого в тому, щоб зробити перерву, коли відчуваєте, що вона вам необхідна.

Лотос 6

Якщо вибрали цей лотос, значить емоційні шрами набагато глибші, ніж ви навіть собі готові зізнатися. Ваше завдання: впоратися з цим і подолати. Річ у тому, що всі ваші проблеми – від власних думок. Ви самі створюєте їх у своїй голові, що заважає жити і радіти. В цьому немає нічого страшного. Просто слід визнати наявність таких шкідливих думок і попрацювати над їх усуненням. Можливо, самостійно, а, можливо, і за допомогою досвідченого психолога.

У вас зараз дивне відчуття: ніби ви – це не ви справжні. Тому слід повернутися до свого коріння, до істинного Я. Це змінить життя на краще, поверне колишні почуття і щастя. Нічого не бійтеся. Просто зробіть крок в невідоме. Дайте собі шанс стати щасливими. Те, що сьогодні робить вас нещасними, не всесильне. Це коло завжди можна розірвати – було б бажання.

Яке із цих зображень обрали Ви?

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...