Виберіть одну з містичних тварин на картинці - і дізнайтеся дещо цікаве. Тест

Підсвідомість - про неї багато хто чув, але не всім зрозуміло, які функції поклала на неї природа, який механізм її роботи і як людство використовує несвідому частину розуму, передають Патріоти України.

Вчені впевнені, що якщо навчитися керувати підсвідомістю, вона може стати могутнім союзником. Якщо ж її не контролювати, можна направити своє життя зовсім не в те русло.

Підсвідомість нерідко порівнюють із суперпотужним комп’ютером, у який людина закладає ті чи інші програми протягом усього життя. Це відбувається за рахунок внутрішніх переконань та уявних звичок. Щодо звичок, вони формуються завдяки частому повторенню певних дій. Подивіться в очі кожної з представлених на картинці тварин, а потім оберіть одну, яка найбільше вас притягує.

Ваш вибір сприятиме осмисленню важких життєвих ситуацій, з якими ви стикаєтеся, а також допоможе знайти шляхи виходу із ситуації.

Кішечка

Коти – незалежні тварини, здатні побачити дійсність за пеленою обману. Вони готові допомогти в небезпечних ситуаціях, коли на вас чатує брехня від оточуючих, розкрити очі на незаперечні факти. Вам необхідно приховувати деякі речі від сторонніх, тому що заздрісників у вас вистачає.

Зебра

Ця тварина дуже незалежна, хоч і стадна, але не піддається одомашненню. Вона вважає за краще зберігати свою унікальність, незважаючи на те, що її оточення виглядає схоже на неї. Можливо, у вас настав період, коли потрібен пошук однодумців. Досить залишатися на відстані від оточуючих! Пора вийти з тіні і вибудовувати своє коло спілкування, в якому ви почуватиметеся комфортно.

Сова

Сова має ідеальну інтуїцію. Вона вміє виділяти те, що інші вважають за краще ігнорувати. Намагайтеся знаходити час для осмислення знаків, які вам підказувала інтуїція протягом дня. Вас може переслідувати безсоння, постарайтеся знайти в ньому зиск, осмислюючи те, що не дає вам заспокоїтися. Просто поміркуйте над тими чи іншими подіями, шукаючи вихід із ситуації, слухаючи свій внутрішній голос.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...