Виберіть один з лабіринтів - і дізнайтеся, про які ваші риси мовчать оточуючі

Людина зазвичай намагається абстрагуватися від деяких рис свого характеру, наполегливо їх не помічаючи. Наш тест по картинці підкаже, які риси характеру бачать у вас оточуючі, але не насмілюються про це сказати, передають Патріоти України.

Просто подивіться на картинку і виберіть один з лабіринтів, що найбільше привернув вашу увагу.

Лабіринт №1

Ви звикли багато заперечувати, але не збираєтеся в цьому зізнаватися. Ви волієте будь-які проблеми "ховати під килим" до тих пір, поки там просто не закінчиться місце. Насправді ви вкрай чутливі і багато різних слів і дій ранять вас куди глибше, ніж ви думаєте. На людях ви можете демонструвати спокій, але глибоко у душі вам далеко не все одно.

Лабіринт №2

Ви як білка носитеся по "заданому" колі. Ви постійно вибираєте нелюбиму роботу, токсичні відносини і людей, займаєтеся тим, що не приносить вам абсолютно ніякого задоволення. Ви робите це не спеціально, але знову і знову рухаєтеся по замкнутому колу. Ви не знаходите в собі сил, щоб проаналізувати свої помилки і прийняти вірне рішення. Оточуючі це бачать, але мовчать, боячись вас засмутити.

Лабіринт №3

Зараз ви вкрай зациклені на собі і своїх проблемах. Будь-які розмови ви переводите на себе, свої справи, думки і сподівання. Ви не здатні конструктивно слухати оточуючих. Природно, це створює цілий ряд проблем з близькими, оскільки ви не хочете сприймати себе реально. Зараз вас прийняти і зрозуміти здатні лише люди які щиро люблять вас.

Лабіринт №4

Ви живете у своїй зоні комфорту і не маєте наміру його залишати. В глибині душі ви можливо і хотіли б щось змінити в своєму житті, але просто не готові піти на ризик. Часом ви скаржитеся на своє життя, але будь-які пропозиції про зміни сприймаєте в багнети. Тому ваші близькі зазвичай просто мовчать, даючи вам шанс самим зважитися на зміни в житті.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...

Названо час доби, який найбільш стресовий: Як зменшити напруження

четвер, 18 квітень 2024, 10:44

Стрес, тривоги та напруження супроводжують нас щодня. Важливо вміти відволікатися від щоденних турбот, щоб мінімізувати шкідливий вплив стресу на здоров’я. Нещодавно дослідники виявили, що є певний час доби, у який більшість людей відчувають максимальн...