Виберіть пляму на зображенні - і дізнайтеся, чого саме вам не вистачає в житті…

Погляньте на зображення нижче й оберіть пляму того кольору, який у цей момент першим впадає в око. Ваш вибір допоможе дізнатися, чого вам не вистачає у житті, передають Патріоти України.

Ось результати:

1. Чорний.

Такий вибір свідчить про те, що вам не вистачає особистого простору. Знайдіть час і можливість заховатися від усього світу і побути наодинці з собою та своїми думками. Насолодіться тишею, яка допоможе віднайти душевну гармонію й спокій.

2. Білий.

Зараз вам не вистачає у житті добрих справ. Можливо, прийшов час зробити те, що давно відкладали на потім? Або простягнути руку допомоги нужденним.

3. Рожевий.

Ви втомилися від постійного тягаря відповідальності. Інколи так не вистачає безтурботності. Зараз чудова нагода для того, щоб трохи розслабитися і присвятити час для реалізації власних бажань.

4. Блакитний.

У вашому житті не вистачає цілі, до якої ви зможете рухатися. Знайдіть реальну мету, що стане вашим натхненням й мотивацією до постійно розвитку та реалізації мрій.

5. Сіро-блакитний.

Будні поглинули вас настільки, що абсолютно немає сил навіть вільно дихати. Поверніть свою свободу і почніть робити те, що хочеться, не те, що треба.

6. Синій.

Прийшов час натиснути на паузу і проаналізувати своє життя. Куди ви прямуєте? Чи не обманює вас навігатор? Чи задоволені ви собою? Чого не вистачає? Які плани на майбутнє? Знайдіть відповіді на ці питання і разом з ними повертайтеся у шалений ритм життя.

7. Яскраво-зелений.

Ваша душа потребує змін. Для цього достатньо змінити колір волосся чи освіжити зачіску. Когось врятує зміна обстановки чи нові декоративні елементи на робочому місці. Також можна сходити на шопінг чи покрити нігті яскравим лаком.

8. Жовтий.

Вам не вистачає спілкування. Справжнього, щирого й живого. Організуйте зустріч з близькою людиною. Подбайте про затишну атмосферу і проведіть вечір за відвертими розмовами про все на світі.

9. Червоний.

У вас назбиралося багато негативної енергії, яку можна вивільнити за допомогою активних фізичних занять. Займіться спортом чи влаштуйте генеральне прибирання.

10. Помаранчевий.

Вам набридли сірі будні. Ви страждаєте від дефіциту уваги. Зберіться разом з друзями на веселу вечірку, вдягніть найкращий одяг, співайте, танцюйте й розважайтеся.

11. Бузковий.

У вашому житті не вистачає душевного тепла. Можливо, саме час завести роман із любовним листуванням чи взяти під свою опіку домашнього улюбленця, який подарує багато емоцій.

12. Бірюзовий.

Ваше серце потребує спокою й гармонії. Годі намагатися догодити іншим. Почніть ставити свої потреби на власне місце, прислухатися до власних бажань і говорити “ні”, коли цього прагне душа.

13. Салатовий.

Ваша проблема в тому, що ви втратили смак життя. Все здається буденним, сірим і монотонним. Додайте яскравих фарб. Ви можете поїхати у нову подорож чи спробувати якийсь екстримальний вид спорту.

14. Фіолетовий.

Ви занадто сильно переймаєтеся через думку оточуючих. Припиніть реагувати на чужі слова. У вас є своя точка зору, яка не менш цінна. Ставтеся до себе з повагою та турботою.

15. Золотий.

Сонце – ось ваш рятівник. Організуйте собі відпустку, в якій ви зможете відпочивати, ніжитися на пляжі і нічого не робити. Провести вихідні на природі – це також непоганий варіант. Головне, щоб ваш організм отримав свою дозу вітаміну D

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...