Виберіть силует. Психологічний тест на інтуїцію

Звичайно, щоб дати повну та абсолютно об’єктивну характеристику, одного тесту недостатньо. Однак, безсумнівно, цей тест може стати гарним приводом для роздумів, передають Патріоти України.

Отже, виберіть силует:

А тепер дивіться на результати:

Силует 1

Ви багато працювали, і тепер вам пора відпочити та розслаблятися! Знайдіть час для себе, щоб насолодитися сонцем і розбудити свою внутрішню дитину. Зробіть що-небудь спонтанне, наприклад, сплануйте поїздку закордон.

Ви можете багато чому навчитися під час відпочинку, і це принесе вам задоволення. Нагородіть свій організм корисними продуктами, свій розум цікавими завданнями, а своє серце радістю друзів і сім’ї. Часто ми забуваємо, наскільки сильні сміх і усмішка. Шукайте краще у всьому, і може тоді ви зробите багато доброго для решти світу.

Силует 2

Настав час підключитися до навколишнього світу, з’єднатися з собою і з природою. Ви не самотні, ви є частиною великої павутини Всесвіту, і варто пам’ятати, що кожна річ в цьому світі пов’язана великою силою.

Зніміть маску, яку ви наділи, і дозвольте собі створити справжній зв’язок з усім навколишнім. Почніть з себе, а потім досліджуйте оточення. Якщо у вас проблеми з взаєминами з людьми чи проблеми на роботі, спробуйте побачити речі з їх точки зору. Вимкніть своє его і запитайте себе: «як я можу з’єднатися з цією ситуацією, щоб досягти найвищого блага?»

Силует 3

Пора забути про все неприємне і довіритися Всесвіту. Нехай все йде своєю чергою. Живіть сьогоднішнім днем і не обтяжуйте себе похмурими думками про майбутнє. Ви зрозумієте, що вам потрібно, коли будете в спокійному стані та сконцентровані на ваших намірах. Уникайте прийняття поспішних рішень, влаштуйте собі сеанс медитації та дозвольте тиші вести вас.

Силует 4

Межі — це не погано, якщо вони побудовані свідомо і з певним наміром. Пора вам розставити їх в деяких місцях, щоб привести деякі речі в житті в порядок. Тільки, коли у вас все буде на своїх місцях, ви зможете сконцентруватися. Перестаньте витрачати свій час і енергію на людей та ситуації, які більше не приносять користі, а лише вставляють палиці в колеса. Зараз найкращий час очистити будинок, щоб зменшити безлад.

Силует 5

Ви на правильному шляху! Хоча деякі речі вам не завжди будуть до кінця зрозумілими, ви повинні знати, що все буде в порядку! Тепер ви йдете своїм шляхом, і, хоча у вас може бути багато питань, Всесвіт дає вам зрозуміти, що про вас піклуються і вас ведуть.

Завжди думайте про хороше, і про те, що все в підсумку вийде. Вам не потрібно турбуватися про майбутнє чи минуле, просто насолоджуйтеся кожною миттю! Якщо вам потрібно прийняти важливе рішення, потрібна відповідь може незабаром прийти до вас.

Силует 6

Пора забути про минулі неприємності. Ви надто багато думаєте про те, що могло б бути, замість того, щоб дивитися вперед і жити сьогоднішнім днем. І хоча корисно іноді подумати про минуле і дозволити своїм ранам затягнутися, немає сенсу знову і знову прокручувати в голові одні й ті ж історії.

Намагайтеся взяти все у свої руки та по максимуму скористатися тим, що у вас є сьогодні. Все у ваших руках. Щоб звільнитися від минулого, спробуйте його записати або поділіться з другом. Дозвольте собі востаннє пережити старі емоції та відпустити їх. Якщо це зробити, рухатися вперед буде набагато простіше.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...