Виберіть тварину, яка перша привернула увагу на картинці - і це покаже ваші темні сторони особистості

Цей тест допоможе визначити ваші особливості та темні сторони особистості. Виберіть тварину, яка привернула вашу увагу на цій картинці, причому не обов’язково вона вам має подобатися, передають Патріоти України.

Чорна кішка

У середньовіччі кішки вважалися диявольськими кодлом і посланцями відьом. Вони ходили по ночах, полюючи на гризунів і завжди проникали туди, куди хочуть.

Якщо ви вибрали чорну кішку, то ви непостійна і мінлива людина. Сьогодні ви можете бути ласкавим і грайливим створенням, але якщо вас спровокувати ви показуєте кігті. Ви розумні, проникливі та володієте великим терпінням, коли вам це дійсно потрібно. Як і кішка, ви незалежна особистість, яка гуляє сама по собі. Ви рідко прив’язується до речей або до людей, так і прив’язати когось до себе особливо не намагаєтеся.

Якщо вас спровокувати, то ви не відступите. Ви будете завзято відстоювати свою територію і свої кордони, навіть якщо це може зашкодити вашим відносинам з оточуючими. Вашими темними ключовими якостями є нігілізм, гедонізм і егоїзм, від яких ви ніколи не відмовтеся.

Чорна вдова

Якщо ви вибрали чорну вдову — то у вас є темна і небезпечна частина особистості. Чорна вдова — павук, чия отрута вб’є кожного, навіть собі подібного. Вона плете ледь помітну павутину, а сама сидить у засідці. Потрапивши в її сіть, у жертви немає шансів врятуватися. Чорна вдова спочатку вводить отруту, а потім з’їдає весь вміст видобутку, після чого позбавляється від останків.

Подібно до чорної вдови, ви знаходите потрібних вам людей, витягаєте з них вигоду, а після залишаєте ні з чим. Потрапивши під ваш вплив, людям складно вибратися з ваших сітей, вони змушені діяти так, як зручно вам. Ви наполегливі та не відстанете від людини, поки не отримаєте те, за чим прийшли. Своїх ворогів ви тримаєте поблизу, щоб у зручний момент напасти та завдати удару, вас складно налякати. І в разі загрози ви проявляєте винахідливість, за рахунок чого виходите з ситуації неушкодженим.

Летюча миша

Символ вічної ночі та мороку. Це загадкова тварина, яку не знайдеш днем, але яка може моторошно налякати вночі.

Якщо ваш вибір припав на кажана, то ви дуже складна особистість, що складається з безлічі граней. По-перше, ви ніколи не дивіться на світ однобоко, ви бажаєте розглянути його з різних сторін. По-друге, ви дотримуєтеся нігілістичних поглядів, нехтуючи мораллю та етикою суспільства, яку вам намагаються нав’язати оточуючі. Вам подобається чорний гумор, ви прихильник індивідуалізму з нотками гедонізму. Від інших людей відрізняє здатність розглядати світ під різними кутами, помічати ледь помітні деталі. Ваш здоровий цинізм не дозволяє так легко довіряти людям. Завдяки сукупності особистих якостей ви не прагнете зайняти сторону добра або зла, ви намагаєтеся дивитися на світ максимально об’єктивно.

Чорна пантера

Це одна з небагатьох тварин, яку не можна повністю приручити. Пантера — самотня тварина, вибіркова для дружби та близькості. Вона робить, що хоче і ніколи не підпускає до себе сторонніх.

Якщо ваш вибір припав на чорну пантеру — ви скритна і загадкова особистість. Ви намагаєтеся не занадто сильно прив’язуватися до людей, оскільки боїтеся виявитися вразливою і залежною. Навіть найближчих людей ви намагаєтеся тримати на певній відстані. Пріоритет для вас — ваш особистий простір. Вас ніколи не лякала самотність. Ви самодостатня людина, яка знає, чого хоче. Ви намагаєтеся ні в чому себе не обмежувати, для вас важливий комфорт і безпека. Так само, як і пантера, ви намагаєтеся уникати конфліктів і однак завжди можете постояти за себе. Нерідко вас звинувачують в егоїзмі, але попри це, ви завжди дотримуєтеся своїх принципів.

Ворон

Якщо ви вибрали ворона — то вашою ключовою якістю є інтелект. Здавна ворони вважалися символом смерті й тліну. Але попри їх темну репутацію, ці тварини володіють виключною винахідливістю і розвиненим розумом.

Ви, як і ворон, володієте проникливістю і спостережливістю. Ваша холодна розважливість рідко коли вас підводила. Завдяки своїй раціональності ви часто опиняєтеся у виграші. Ви ніколи не дозволяєте емоціям узяти верх над вами. Темною стороною вашої особистості є вміння цинічно розставляти пріоритети. На першому місці у вас завжди буде особиста вигода або ваші ідеї. Поставивши перед собою мету, ви будете йти до неї, навіть якщо вам доведеться переступити через моральні підвалини. Завдяки вашій спостережливості ви легко знаходите людські слабкості та нерідко користуйтеся цим. Також, як і ворон, ви можете бути злопам’ятні. Ваші кривдники майже ніколи не залишаються безкарними.

Падальник

Якщо вашу увагу привернула ця птиця, то у вашій темній стороні особистості є частка жадібності та низької емпатії.

Падальники володіють великим терпінням. Вони чекають, коли вмирущий видобуток випустить дух, щоб негайно приступити до трапези. Вони здатні відчути наближення смерті за кілька кілометрів, і не упустять можливості поживитися ще не захолоднілою тушкою.

Подібно до цього птаха, ви здатні побачити слабкості інших, і можете, якщо вас образять, цим скористатися. Ви легко входите в довіру і помічаєте вразливості людини. Якщо вас образять, ви використовуєте свої знання і завдаєте удар в саме хворе місце. Між допомогою та вигодою ви часом вибираєте другий варіант. Ваша холодна розважливість укупі з вашою проникливістю часто робить вас практично невразливим, вам завжди вдається вийти сухим з води.

Вовк

Вважається, що вовк — це породження темряви, уособлення чогось зловісного. Але насправді вовк — це благородна тварина, здатна за себе постояти. Це одна з найбільш загадкових тварин, яким не чужа самотність. Вночі він крадеться крізь гілки кущів і дерев, щоб вичислити здобич, а потім накинутися на неї.

Якщо ваш вибір припав на вовка, то ви неоднозначна особистість, яка сповнена загадок. Ви, як і вовк, ніколи не проявляєте агресію першим, якщо вас не провокувати. Ви добра людина, проте можете бути жорстокою, якщо довести вас до сказу. Якщо до вас проявляють агресію, ви довго терпите, але потім вибухаєте і можете бути нещадні. Навколишні думають, що ви надто добрий, і вами легко зневажати, але мало хто здогадується, що вашою добротою краще не зловживати, інакше є ризик дізнатися вашу темну сторону особистості. Ви, як і вовк, можете бути відданим і вірним партнером, якщо ви вважаєте людину гідним цього. Але водночас можете бути найбільш жорстоким і безжальним з тими, хто нашкодить вам.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...