Виберіть зірку і дізнайтеся, яку вершину ви підкорите у 2023 році - тест по картинці

Новий рік прийнято сприймати як новий етап життя. Багато людей будують плани та ставлять перед собою нові цілі, передають Патріоти України

Пропонуємо пройти тест у картинці, який визначить, яку вершину ви підкорите у 2023 році. Подивіться на картинку та виберіть зірку, яка вам найбільше сподобалася. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

  1. Вершина кохання. У 2023 році вам вдасться налагодити особисті стосунки з людиною, яку ви любите. Зникнуть напруга, недомовленість і старі образи - правда, за помахом чарівної палички все це не станеться, і вам доведеться докласти зусиль.
  2. Фінансова вершина. У 2023 році вам вдасться значно покращити своє фінансове становище. Вам вдасться знайти прибуткову роботу чи навіть розпочати власний бізнес.
  3. Усі вершини! У 2023 році для вас настає момент, коли абсолютно скрізь все йтиме в гору. Ви й самі не помітите, як проблеми та негаразди зникнуть, а справи нібито робитимуться самостійно.
  4. Вершина популярності. 2023 року для вас настає час справжнього творчого прориву. Креативні ідеї будуть з'являтися буквально з нізвідки, а вам залишиться лише докласти небагато зусиль, щоб насолоджуватися плодами своїх успіхів.
  5. Справжня вершина. Здається, ви багато часу приділяли своїй фізичній підготовці і вже давно націлився підкорити реальні гори. Що ж, настав час вибирати, куди ви поїдете влітку і закуповуватися екіпіруванням.
  6. Кар'єрна вершина. Останнім часом ви багато працювали та стали справжнім трудоголіком. У 2023 році ваші старання принесуть плоди — вас очікує довгоочікуване просування кар'єрними сходами.
  7. Духовна вершина. 2022 видався непростим, і це вплинуло на ваш психологічний стан. Ви зможете впоратися зі стресом, навчитеся контролювати емоції та налагодите своє життя.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...