Вибери, в якому лотку яйця лежать правильно - і дізнайся про свої найсильніші сторони


Хто не хоче знати свої сильні сторони? Адже ця інформація дає розуміння, в якому напрямку найбільш перспективно розвиватися, щоб досягти видатних результатів, передають Патріоти України.

Психогеометричний тест – це проєктна методика дослідження особистості, яка була представлена в 1978 році. Її автором є досить відома багатьом особистість – Сьюзан Деллінгер, фахівець із соціально-психологічної підготовки.

Тести в цьому напрямку допомагають зрозуміти приховані риси особистості за допомогою геометричних фігур. Для вас ми пропонуємо схожий тест.

Просто уявіть, що у вас є 4 курячих яйця і коробка для їх зберігання. Яйця потрібно розмістити в коробці максимально гармонійним чином. Який варіант є найкращим?

Варіант 1

Ти творча та емоційна людина. Легко знаходиш спільну мову з іншими людьми та любиш перебувати в центрі уваги. Вибираєш простий спосіб і все одно хочеш прийнятного результату. Твоя креативність привертає увагу.

Порада: твори й розвивай свою оригінальність.

Варіант 2

Ти володієш неабияким аналітичним розумом. Твоя логіка та спостережливість вражають. Ти помічаєш будь-які дрібниці вмієш робити правильні висновки. Ти – природжений організатор, який все розставляє у правильні пріоритети.

Порада: не бійся покладатися на розум, він тебе не підведе.

Варіант 3

Цей варіант обирають гнучкі люди, які швидко пристосовуються до зміни середовища. Ти завжди знаходиш правильні рішення в проблемних ситуаціях та не боїшся труднощів. Тебе завжди цікавить щось нове та незвідане, тому ти не стоїш на місці.

Порада: тобі треба бути більш впевненим та сміливим, тоді все буде добре.

Варіант 4

Ти дуже рішуча людина, яка рідко довго розмірковує перед тим, як зробити вибір. У тебе вираженні лідерські якості, які допомагають тобі вести інших за собою. Ти впевнено рухаєшся вперед і завжди досягаєш поставлених цілей.

Порада: будь більш зосередженим і навчися знаходити правильні орієнтири.

Які ваші сильні сторони?

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...