Вибухове поєднання смаків! Груша, запечена із сиром та горішками

Приготуйте цей десерт вдома - і ви закохаєтеся в нього з першого шматочка! А щоб запечені груші стали ще пікантнішими, додайте до начинки трішки сиру Дор Блу або Горгонзоли, передають Патріоти України.

Груші можна так запікати й на перекус, і до святкового столу. Вишукано й геть не складно у приготуванні! Горіхи можна взяти будь-які: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю. А замість сиропу чудово підійде домашній мед. Нумо готувати разом!

Рецепт груш, запечених із сиром

  • Час: 30 – 35 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  • Змішайте домашній сир з йогуртом та підсолоджувачем. Можна перебити в чаші блендера або розім'яти виделкою.
  • Додайте насіння чіа та перемішайте.
  • Груші розріжте навпіл, видаліть серединки.
  • Викладіть начинку в груші, посипте горішками та меленою корицею.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї запікатися начинені груші на 20 – 30 хвилин.
  • Готові груші можна полити сиропом та подавати до столу. Смачного!

Все просто! Натуральний метод, з яким чайник блищатиме як новий

п’ятниця, 21 листопад 2025, 13:09

Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...

А ви це знали? Який наповнювач ковдри справді забезпечує солодкий сон

п’ятниця, 21 листопад 2025, 12:45

Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...