Приготуйте цей десерт вдома - і ви закохаєтеся в нього з першого шматочка! А щоб запечені груші стали ще пікантнішими, додайте до начинки трішки сиру Дор Блу або Горгонзоли, передають Патріоти України.
Груші можна так запікати й на перекус, і до святкового столу. Вишукано й геть не складно у приготуванні! Горіхи можна взяти будь-які: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю. А замість сиропу чудово підійде домашній мед. Нумо готувати разом!
Рецепт груш, запечених із сиром
- Час: 30 – 35 хвилин
- Порції: 3
Приготування:
- Змішайте домашній сир з йогуртом та підсолоджувачем. Можна перебити в чаші блендера або розім'яти виделкою.
- Додайте насіння чіа та перемішайте.
- Груші розріжте навпіл, видаліть серединки.
- Викладіть начинку в груші, посипте горішками та меленою корицею.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї запікатися начинені груші на 20 – 30 хвилин.
- Готові груші можна полити сиропом та подавати до столу. Смачного!