Вибухове поєднання смаків! Груша, запечена із сиром та горішками

Приготуйте цей десерт вдома - і ви закохаєтеся в нього з першого шматочка! А щоб запечені груші стали ще пікантнішими, додайте до начинки трішки сиру Дор Блу або Горгонзоли, передають Патріоти України.

Груші можна так запікати й на перекус, і до святкового столу. Вишукано й геть не складно у приготуванні! Горіхи можна взяти будь-які: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю. А замість сиропу чудово підійде домашній мед. Нумо готувати разом!

Рецепт груш, запечених із сиром

  • Час: 30 – 35 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  • Змішайте домашній сир з йогуртом та підсолоджувачем. Можна перебити в чаші блендера або розім'яти виделкою.
  • Додайте насіння чіа та перемішайте.
  • Груші розріжте навпіл, видаліть серединки.
  • Викладіть начинку в груші, посипте горішками та меленою корицею.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї запікатися начинені груші на 20 – 30 хвилин.
  • Готові груші можна полити сиропом та подавати до столу. Смачного!

Це така смакта! Сирна запіканка за лічені хвилини: ідеальний сніданок для всієї родини

п’ятниця, 28 листопад 2025, 16:45

Якщо зранку бракує часу, але хочеться теплого й поживного сніданку, найкращим порятунком стане сирна запіканка, приготовлена напередодні, передають Патріоти України. Зранку вам знадобиться лише кілька хвилин: розігріли — і на столі вже ніжна, ароматна ...

Варто знати! Як зберегти тепло вдома під час відключень світла

п’ятниця, 28 листопад 2025, 12:15

Зими в Україні бувають суворими, а відключення електрики можуть залишити будинок холодним. Експерти радять кілька простих способів, які допоможуть зберегти тепло навіть без опалення, передають Патріоти України. Експерти наголошують: навіть під час трив...