Вибухове поєднання смаків! Груша, запечена із сиром та горішками

Приготуйте цей десерт вдома - і ви закохаєтеся в нього з першого шматочка! А щоб запечені груші стали ще пікантнішими, додайте до начинки трішки сиру Дор Блу або Горгонзоли, передають Патріоти України.

Груші можна так запікати й на перекус, і до святкового столу. Вишукано й геть не складно у приготуванні! Горіхи можна взяти будь-які: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю. А замість сиропу чудово підійде домашній мед. Нумо готувати разом!

Рецепт груш, запечених із сиром

  • Час: 30 – 35 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  • Змішайте домашній сир з йогуртом та підсолоджувачем. Можна перебити в чаші блендера або розім'яти виделкою.
  • Додайте насіння чіа та перемішайте.
  • Груші розріжте навпіл, видаліть серединки.
  • Викладіть начинку в груші, посипте горішками та меленою корицею.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї запікатися начинені груші на 20 – 30 хвилин.
  • Готові груші можна полити сиропом та подавати до столу. Смачного!

Народні прикмети на 24 жовтня. Чому українці з давнини цього дня особливо покладалися на заступництво Матері Божої

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 7:06

Православне свято 24 жовтня за новим церковним календарем (6 листопада за старим) - день пам'яті мученика Арефи і з ним 4299 мучеників, а також ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість", нагадують Патріоти України. День пам'яті апостола від 70-ти Пи...

Все просто! Як без хімії відчистити пригорілі каструлі

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 6:40

Якщо у вас пригоріла каструля, не поспішайте її викидати, адже знаючи деякі хитрощі. Для цього навіть не знадобляться агресивні мийні засоби, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як і чим швидко відмити пригорілі к...