Вибухове поєднання смаків! Груша, запечена із сиром та горішками

Приготуйте цей десерт вдома - і ви закохаєтеся в нього з першого шматочка! А щоб запечені груші стали ще пікантнішими, додайте до начинки трішки сиру Дор Блу або Горгонзоли, передають Патріоти України.

Груші можна так запікати й на перекус, і до святкового столу. Вишукано й геть не складно у приготуванні! Горіхи можна взяти будь-які: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю. А замість сиропу чудово підійде домашній мед. Нумо готувати разом!

Рецепт груш, запечених із сиром

  • Час: 30 – 35 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  • Змішайте домашній сир з йогуртом та підсолоджувачем. Можна перебити в чаші блендера або розім'яти виделкою.
  • Додайте насіння чіа та перемішайте.
  • Груші розріжте навпіл, видаліть серединки.
  • Викладіть начинку в груші, посипте горішками та меленою корицею.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї запікатися начинені груші на 20 – 30 хвилин.
  • Готові груші можна полити сиропом та подавати до столу. Смачного!

Щоб не було цвілі й конденсату! Ось коли треба відчинити вікна на провітрювання

п’ятниця, 7 листопад 2025, 6:42

Слабке опалення у зимовий період є головною причиною появи у наших оселях плісняви. Коли батареї недостатньо гарячі, вони не справляються з осушенням повітря і спори грибів починають інтенсивно розмножуватись. Зарадити проблемі може допомогти провітрюв...

Є секрет! Як правильно наносити парфуми восени, щоб не втрачався аромат

п’ятниця, 7 листопад 2025, 5:40

Зі зміною температури та настанням холодів багато власників парфумів помічають щось дивне: насичені парфуми раптом починають пахнути слабко або "мляво", передають Патріоти України. Помітивши цю зміну запаху, користувачі парфумів можуть зіткнутися з нео...