Приготування м'ясного бульйону тільки на перший погляд здається простим завданням. Адже що може бути простіше, ніж покласти м'ясо у воду, поставити каструлю на вогонь і варити необхідний час. Але якщо бульйон стає каламутним, це може викликати розчарування, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Річ у тім, що основною умовою приготування бульйону є своєчасне видалення пінки та пластівців з поверхні. Зазвичай на це йде певний час, адже потрібно ложкою знімати пінку з поверхні бульйону, що спричиняє деякі незручності.
Щоб уникнути втрати часу, при цьому зберігши прозорість бульйону, є простий спосіб — використовувати одноразову серветку з тканини. Перш ніж рідина в каструлі почне закипати, помістіть тканинну серветку акуратно зверху. Переконайтеся, що кінці серветки опущені в посуд, щоб уникнути стікання води.
Коли бульйон почне закипати, м'ясна піна затримуватиметься на поверхні серветки. Залишиться тільки дістати серветку з води і насолоджуватися ідеально прозорим бульйоном, який стане ідеальною основою для вашого супу.
Такий підхід особливо корисний, якщо ви хочете приготувати суп із привабливим зовнішнім виглядом, наприклад, для особливих випадків або гостей. Він дозволяє отримати ідеально прозорий бульйон без зайвих зусиль. Тепер у вас є простий і ефективний спосіб позбутися каламутності та некрасивого вигляду бульйону під час варіння м'яса. Спробуйте цей метод і насолоджуйтеся ідеально прозорим і апетитним супом.
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...