Приготування м'ясного бульйону тільки на перший погляд здається простим завданням. Адже що може бути простіше, ніж покласти м'ясо у воду, поставити каструлю на вогонь і варити необхідний час. Але якщо бульйон стає каламутним, це може викликати розчарування, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Річ у тім, що основною умовою приготування бульйону є своєчасне видалення пінки та пластівців з поверхні. Зазвичай на це йде певний час, адже потрібно ложкою знімати пінку з поверхні бульйону, що спричиняє деякі незручності.
Щоб уникнути втрати часу, при цьому зберігши прозорість бульйону, є простий спосіб — використовувати одноразову серветку з тканини. Перш ніж рідина в каструлі почне закипати, помістіть тканинну серветку акуратно зверху. Переконайтеся, що кінці серветки опущені в посуд, щоб уникнути стікання води.
Коли бульйон почне закипати, м'ясна піна затримуватиметься на поверхні серветки. Залишиться тільки дістати серветку з води і насолоджуватися ідеально прозорим бульйоном, який стане ідеальною основою для вашого супу.
Такий підхід особливо корисний, якщо ви хочете приготувати суп із привабливим зовнішнім виглядом, наприклад, для особливих випадків або гостей. Він дозволяє отримати ідеально прозорий бульйон без зайвих зусиль. Тепер у вас є простий і ефективний спосіб позбутися каламутності та некрасивого вигляду бульйону під час варіння м'яса. Спробуйте цей метод і насолоджуйтеся ідеально прозорим і апетитним супом.
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...