Експерти не рекомендують варити суп із лисичок, рижиків, сироїжок та деяких інших грибів, бо в них є токсини.
Напевно, немає такої людини, яка б не любила запашного супу з грибочками. А якщо збирати їх самостійно, то суп стає удвічі смачнішим. Втім, не всі гриби, як зазначають експерти з безпеки харчування, можна варити. Наприклад, не слід готувати перезрілі гриби і ті, які росли біля дороги, вони мають у своєму складі найбільше небезпечних для здоров’я токсинів. Розповідаємо, з яких грибів не варто варити суп, а які можна готувати.
Найсмачніший грибний суп виходить з білих грибів, шампіньйонів, опеньок та маслюків. Перед тим, як варити суп, гриби треба ретельно вимити та почистити, маленькі можна не розрізати, великі варто розділити на кілька частин. Після першого варіння гриби краще посмажити, щоб надати страві більш насиченого смаку, а вже потім кидати в суп.
Якщо гриби сушені, то перед їхнім приготуванням варто звернути увагу на такі властивості:
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...