
Терка – це той пристрій, який є на будь-якій кухні. Цей простий пристрій відмінно рятує під час готування. Зазвичай тертка має кілька сторін. Класичний варіант тертки складається з чотирьох граней. При цьому кожна відповідає за певну функцію.
Одна зі сторін все ще залишається загадкою. Йдеться про найгостріший і колючий бік. Не кожна господиня знає, навіщо потрібна така сторона. Але при цьому відповідь досить проста і може навіть здивувати.
Підготовка новорічного меню завжди викликає багато питань, особливо коли хочеться зробити святковий стіл доречним і гармонійним. У 2026 році, який пройде під знаком вогняного коня, частина традиційних страв може виявитися недоречною, передають Патріоти...
Оббивка - один із найвразливіших елементів інтер’єру. Вона вбирає пил, шерсть, запахи, жирні плями й навіть алергени. Але освіжити меблі до стану “майже нових” можна вдома - без дорогих засобів і виклику клінінгових служб, передають Патріоти України. Н...