Омлет, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно повітряний, пишний і ніжний. Виглядає дуже незвично і красиво! При цьому готується просто на сковороді. Омлету виходить багато, таким сніданком можна нагодувати всю сім'ю, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Відокремити білки від жовтків. Трохи посолити і білки, і жовтки.
2. Перемішати жовтки до однорідності. Білки збити міксером до стійких піків.
3. Глибоку сковорідку поставити на повільний вогонь. Додати вершкове масло і розтопити.
4. Зверху вилити жовтки. Обсмажити 1-2 хвилини. Коли жовтки схопилися, викласти білок, розподіливши його по всій поверхні.
5. Смажити 7 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою.
6. Викласти на тарілку, розрізати омлет на дві половини. Одну половину викласти на іншу так, щоб білки прилягали один до одного.
Пишний омлет на сковороді готовий!
Докладний відео рецепт:
Всім приємного апетиту!
Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який дозволить вам дізнатися про себе щось нове. У цьому короткому тесті ви дізнаєтеся свій рівень незалежності, передають Патріоти України. Подивіться на зображення та визначить, у якій позиції ви зазви...
Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...