Омлет, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно повітряний, пишний і ніжний. Виглядає дуже незвично і красиво! При цьому готується просто на сковороді. Омлету виходить багато, таким сніданком можна нагодувати всю сім'ю, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Відокремити білки від жовтків. Трохи посолити і білки, і жовтки.
2. Перемішати жовтки до однорідності. Білки збити міксером до стійких піків.
3. Глибоку сковорідку поставити на повільний вогонь. Додати вершкове масло і розтопити.
4. Зверху вилити жовтки. Обсмажити 1-2 хвилини. Коли жовтки схопилися, викласти білок, розподіливши його по всій поверхні.
5. Смажити 7 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою.
6. Викласти на тарілку, розрізати омлет на дві половини. Одну половину викласти на іншу так, щоб білки прилягали один до одного.
Пишний омлет на сковороді готовий!
Докладний відео рецепт:
Всім приємного апетиту!
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...