Виглядають надто "дешево": Названо три найгірші відтінки лаку для нігтів, які зіпсують будь-який образ

Необов'язково кожні два тижні ходити до манікюрного салону, щоб ваші руки виглядали доглянуто. Якісний манікюр можна зробити й в домашніх умовах, а якщо ви покриєте нігті прозорим лаком або зробите "френч" - вас вважатимуть елегантною та витонченою леді. Як стверджують експерти, є деякі дизайни, які можуть видати поганий смак, передають Патріоти України.

Головне, не забувати обрізати кутикулу, чистити нігті та зволожувати шкіру рук. Жіноча менторка із США Анна Бей стверджує – ваші руки часто є однією з перших речей, які люди помічають у вас. "Це не трагедія, якщо у вас відколовся ніготь або "зліз" лак, проте, жінки мають великі проблеми, якщо вони ходять з недоглянутими руками довгий час і не виправляєте ситуацію", – підкреслює американка.

Найбільш невдалими кольорами для манікюру дівчина назвала синій, зелений та помаранчевий, пояснюючи це тим, що дана палітра виглядає надто штучно. Щоб захоплювати оточуючих, візьміть за правило використовувати натуральніші відтінки, а також класичний червоний, бордовий, рожевий або нюдовий колір.

За словами Бей, французьким манікюром також можна зіпсувати враження про вас. Намагайтеся робити кінчик нігтя якомога тонше. Що стосується відтінку – придивіться до ванільно-білого, айворі або молочно-рожевого. До речі, цей тренд задала Хейлі Бібер та Кайлі Дженнер.

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...