Виглядатимете значно молодшою: Три жіночі стрижки на середню довжину волосся

У моду входять жіночі стрижки на середню довжину волосся, які зроблять будь-яку представницю прекрасної статі значно молодшою за свої роки. Така зачіска не вимагатиме складного укладання, достатньо вимити і висушити волосся феном, зазначають Патріоти України.

Подовжений боб

Градуйовані пасма стрижки лонг боб чудово приховують недоліки шкіри обличчя та шиї, при цьому овал обличчя візуально витягується. Уникайте укладок з ідеально прямим волоссям, якщо ви старше сорока років або маєте проблеми із зайвою вагою. Ідеальним вибором буде пишний подовжений боб з косою філірованим чубчиком або прямим прорідженим чубчиком.

Каскад

Класика жанру – градуйовані пасма стрижки каскад, яка підходить жінкам різного віку і дозволяє завжди виглядати доглянуто та привабливо. Щоб стрижка приховувала вік та освіжала образ, варто приміряти каскад середньої довжини або трохи вкорочений. "Драбинка" в області обличчя дозволить наблизити форму обличчя до овалу і зробити візуально ідеальною.

Стрижка рапсодія

У цієї стрижки трохи подовжені нижні пасма, а верхні стрижуться "драбинкою". Зачіска візуально надає особі витягнутої форми овалу, дозволяє прибрати посічені кінчики, щоб волосся в цілому виглядало живим і здоровим.

Паска, панетоне, коломба? Ось у чому головні відмінності великодньої випічки

четвер, 2 травень 2024, 8:56

Напередодні Великодня окрім традиційної паски на полицях магазинів можна знайти панетоне та коломбу. Ця святкова випічка популярна в багатьох країнах, але її рецепт дещо відрізняється від українського, передають Патріоти України.РБК-Україна в матеріалі...

Секрет досвідчених господинь! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

четвер, 2 травень 2024, 8:12

кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це ...