Люди в усьому світі насолоджуються смаком пива — у спеку, під час перегляду фільму, на пікніку на природі або просто після роботи. Однак, як виявилось, більшість поціновувачів цього напою самі ж псують його смак. Деталями поділились у виданні Mail Online з посиланням на старшу бренд-менеджерку Cruzcampo у Великій Британії Грейс Дейлі.
Експертка підкреслила, що культура споживання пива у різних країнах відрізняється. У Великій Британії заведено пити цей напій з великих спеціальних келихів.
Це гарантує, що пиво залишатиметься холодним, якщо тримати келих за ніжку. Окрім того, сама склянка допомагає зберігати "живими" бульбашки до останнього ковтка.
Щоб відчути смак пива повноцінно, його слід пити повільно, використовуючи усі органи чуття.
"Від звуку розливу пива чи відкриття пляшки до чудового золотистого кольору та аромату — найкраще злегка понюхати, а потім покрутити пиво й вдихнути глибше, щоб відчути аромати хмелю. І найкраще — смак", — описала Дейлі.
Для того, щоб виглядати як справжній експерт, вона порадила зробити ковток й дозволити смаку "ковзати по язику спереду назад".
Пиво не можна зберігати у морозильній камері за жодних умов чи обставин. Деякі поціновувачі цього напою обожнюють пити його крижаним, тож так роблять навіть у багатьох пабах. Однак це не означає, що пиво слід класти в морозилку.
Однак водночас пиво не слід тримати на сонці. Якщо уявити пікнік на природі, пляшки з напоєм можуть опинитись в лотку для льоду. Однак прямі сонячні промені здатні вбити смак, і лід його вже не врятує.
Пиво можна поєднувати з їжею, як це роблять і з вином. Пиво може ідеально пасувати до солоного, тож можна насолодитись смаком напою у поєднані з, наприклад, традиційною іспанською закускою тапас.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...