Давайте візьмемо всіма улюблену страву з відомого ресторану швидкого харчування і скоротимо її шкідливість до мінімуму, при цьому не торкнувшись смаку, передають Патріоти України Така картопелька порадує і дітей і дорослих. Спеції можна використовувати на ваш смак.
Ретельно мию картоплю за допомогою щітки. Нарізаю картоплю на часточки приблизно 1,5 см завтовшки. У пакет засинаю всі спеції і дрібно нарізаний кріп.
Закладаю картопляні дольки. Додаю олію і ретельно струшують вміст, щоб спеції з олією рівномірно розподілилися.
Розігріваю духовку до 180 градусів. Деко застеляю пергаментом. Викладаю картоплю на деко і запікаю 25-30 хвилин до готовності картоплі.
От і все! Виходить ніжна картопелька зі скоринкою, яка добра і як гарнір і як самостійна страва – головне, вибрати соус за смаком. Смачного!
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...