Виявляється, картоплю, як у знаменитому ресторані, легко приготувати вдома. Нешкідливий рецепт фастфуду

Давайте візьмемо всіма улюблену страву з відомого ресторану швидкого харчування і скоротимо її шкідливість до мінімуму, при цьому не торкнувшись смаку, передають Патріоти України Така картопелька порадує і дітей і дорослих. Спеції можна використовувати на ваш смак.

Необхідні продукти:

  • картопля з шкіркою 1кг
  • кріп
  • сіль 1 чл
  • сухий часник (можна додати свіжий) 1 чл
  • солодка паприка 1 чл
  • чорний мелений перець 1/2 чл
  • соняшникова олія 1 ст.л

Як приготувати картоплю

Ретельно мию картоплю за допомогою щітки. Нарізаю картоплю на часточки приблизно 1,5 см завтовшки. У пакет засинаю всі спеції і дрібно нарізаний кріп.

Закладаю картопляні дольки. Додаю олію і ретельно струшують вміст, щоб спеції з олією рівномірно розподілилися.

Розігріваю духовку до 180 градусів. Деко застеляю пергаментом. Викладаю картоплю на деко і запікаю 25-30 хвилин до готовності картоплі.

От і все! Виходить ніжна картопелька зі скоринкою, яка добра і як гарнір і як самостійна страва – головне, вибрати соус за смаком. Смачного!

TerraHome: премиум мебель и аксессуары для вашего уюта на открытом воздухе

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:53

Жизнь на открытом воздухе становится всё более привлекательной, особенно когда речь идет о красиво оформленном пространстве. Компания TerraHome представляет собой воплощение роскошной и функциональной мебели для тех, кто ценит комфорт и стиль даже на с...

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...