Виявляється, картоплю, як у знаменитому ресторані, легко приготувати вдома. Нешкідливий рецепт фастфуду

Давайте візьмемо всіма улюблену страву з відомого ресторану швидкого харчування і скоротимо її шкідливість до мінімуму, при цьому не торкнувшись смаку, передають Патріоти України Така картопелька порадує і дітей і дорослих. Спеції можна використовувати на ваш смак.

Необхідні продукти:

  • картопля з шкіркою 1кг
  • кріп
  • сіль 1 чл
  • сухий часник (можна додати свіжий) 1 чл
  • солодка паприка 1 чл
  • чорний мелений перець 1/2 чл
  • соняшникова олія 1 ст.л

Як приготувати картоплю

Ретельно мию картоплю за допомогою щітки. Нарізаю картоплю на часточки приблизно 1,5 см завтовшки. У пакет засинаю всі спеції і дрібно нарізаний кріп.

Закладаю картопляні дольки. Додаю олію і ретельно струшують вміст, щоб спеції з олією рівномірно розподілилися.

Розігріваю духовку до 180 градусів. Деко застеляю пергаментом. Викладаю картоплю на деко і запікаю 25-30 хвилин до готовності картоплі.

От і все! Виходить ніжна картопелька зі скоринкою, яка добра і як гарнір і як самостійна страва – головне, вибрати соус за смаком. Смачного!

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...