Давайте візьмемо всіма улюблену страву з відомого ресторану швидкого харчування і скоротимо її шкідливість до мінімуму, при цьому не торкнувшись смаку, передають Патріоти України Така картопелька порадує і дітей і дорослих. Спеції можна використовувати на ваш смак.
Ретельно мию картоплю за допомогою щітки. Нарізаю картоплю на часточки приблизно 1,5 см завтовшки. У пакет засинаю всі спеції і дрібно нарізаний кріп.
Закладаю картопляні дольки. Додаю олію і ретельно струшують вміст, щоб спеції з олією рівномірно розподілилися.
Розігріваю духовку до 180 градусів. Деко застеляю пергаментом. Викладаю картоплю на деко і запікаю 25-30 хвилин до готовності картоплі.
От і все! Виходить ніжна картопелька зі скоринкою, яка добра і як гарнір і як самостійна страва – головне, вибрати соус за смаком. Смачного!
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...