Виявляється, все дуже просто! Як вернути білизну пожовклій емальованій каструлі - стане як нова

Відмити пожовклий емальований посуд буває не так просто. Щоб не морочитися з чищенням, просто киньте в гарячу воду одну таблетку, і від бруду не залишиться ні сліду, передають Патріоти України.

Звичайні таблетки для посудомийної машини впораються краще інших засобів для чищення. Купуйте найдешевші, необов'язково брати дорогі бренди. Собівартість однієї таблетки — близько 2-3 гривень. Опустіть одну таблетку в каструлю з гарячою водою, доведіть до кипіння і прокип'ятіть 15 хвилин на невеликому вогні.

Потім воду злийте в раковину (вона теж прочиститься), а каструлю промийте під проточною водою, видаляючи залишки бруду і мила губкою. Ідеально чиста каструлька без праці і клопоту!

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...