Вийде ще смачніше! Кулінари розповіли, чим можна замінити молоко у картопляному пюре

Картопляне пюре вважається однією з найпопулярніших та улюблених страв як дорослих, так і дітей. При цьому багато кулінарів вважають, що досягти ніжної структури пюре неможливо без використання молока, передають Патріоти України.

Але як бути, якщо в розпал приготування ви виявили, що в холодильнику немає молока?

Нічого страшного, молоко легко можна замінити на інші інгредієнти, які, швидше за все, знайдуться в кожному холодильнику.

Один із таких інгредієнтів – сметана або вершки будь-якої жирності.

Зверніть увагу: сметана має густішу консистенцію і більш високу жирність порівняно з молоком, тому, якщо ви вирішили використати цю альтернативу молоку, дійте в такий спосіб.

Перекладіть 50-100 грам сметани у відповідний посуд, потім додайте до неї трохи вершкового масла і влийте туди ж туди гарячий відвар, що залишився після варіння картоплі.

Перемішайте всі інгредієнти і після цього можете додавати їх до картоплі, так сметана рівномірно розподілиться.

Якщо є вершки використовуйте їх так само, попередньо розбавивши, як описано вище.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...