Продовжити термін зберігання овочів і при цьому зберегти всю їхню користь можливо. Це можна зробити завдяки квашенню. Для того, щоб їх заквасити, не потрібно мати особливих кулінарних здібностей. Важливо лише знати правильний рецепт маринаду. Завдяки йому овочі виходять хрусткими і в міру твердими, зазначають Патріоти України.
Універсальним маринадом для квашених овочів поділилася фудблогерка svitlana_fedoryaka. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти на 1 кг овочів:
Спосіб приготування:
Квашені баклажани за рецептом Тетяни Литвинової, яким вона поділилася на своєму YouТube-каналі
Інгредієнти:
Для бланшування:
Маринад:
Спосіб приготування:
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...