Продовжити термін зберігання овочів і при цьому зберегти всю їхню користь можливо. Це можна зробити завдяки квашенню. Для того, щоб їх заквасити, не потрібно мати особливих кулінарних здібностей. Важливо лише знати правильний рецепт маринаду. Завдяки йому овочі виходять хрусткими і в міру твердими, зазначають Патріоти України.
Універсальним маринадом для квашених овочів поділилася фудблогерка svitlana_fedoryaka. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти на 1 кг овочів:
Спосіб приготування:
Квашені баклажани за рецептом Тетяни Литвинової, яким вона поділилася на своєму YouТube-каналі
Інгредієнти:
Для бланшування:
Маринад:
Спосіб приготування:
Більшість із нас знає, що сон важливий, але наскільки це критично, якщо кілька ночей на тиждень ви лягаєте пізно або змінюєте графік? Нове велике дослідження дає несподівану відповідь: важливіше не лише скільки ви спите, а як регулярно ви лягаєте та пр...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...