
Продовжити термін зберігання овочів і при цьому зберегти всю їхню користь можливо. Це можна зробити завдяки квашенню. Для того, щоб їх заквасити, не потрібно мати особливих кулінарних здібностей. Важливо лише знати правильний рецепт маринаду. Завдяки йому овочі виходять хрусткими і в міру твердими, зазначають Патріоти України.
Універсальним маринадом для квашених овочів поділилася фудблогерка svitlana_fedoryaka. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти на 1 кг овочів:

Спосіб приготування:
Квашені баклажани за рецептом Тетяни Литвинової, яким вона поділилася на своєму YouТube-каналі
Інгредієнти:
Для бланшування:
Маринад:

Спосіб приготування:
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...