Продовжити термін зберігання овочів і при цьому зберегти всю їхню користь можливо. Це можна зробити завдяки квашенню. Для того, щоб їх заквасити, не потрібно мати особливих кулінарних здібностей. Важливо лише знати правильний рецепт маринаду. Завдяки йому овочі виходять хрусткими і в міру твердими, зазначають Патріоти України.
Універсальним маринадом для квашених овочів поділилася фудблогерка svitlana_fedoryaka. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти на 1 кг овочів:
Спосіб приготування:
Квашені баклажани за рецептом Тетяни Литвинової, яким вона поділилася на своєму YouТube-каналі
Інгредієнти:
Для бланшування:
Маринад:
Спосіб приготування:
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...