Вийшли з моди! П'ять пуховиків, які стали спражнім антитрендом у 2022 році - про них краще забути (фото)

Пуховик - найпопулярніший верхній одяг, який обирають дівчата на холодну пору року. Вони бувають довгими, до середини стегна або укорочені у вигляді куртки. Стилісти розповіли, які моделі пуховиків вийшли з моди у 2022 році, яких краще позбутися, щоб виглядати стильно, передають Патріоти України.

Пуховик із поясом це антитренд вже кілька років. Дана модель із претензією на жіночність насправді не тільки виглядає неактуально, так ще й не гріє, а все через те, що щільно прилягає до тіла, і всередині немає повітря.

Пуховик з хутром теж можна викинути, і це попри те, що хутряне оздоблення на пальті знову повернулося в моду. До пуховиків це не має жодного стосунку. Також варто розуміти, що носити натуральне хутро в 21 столітті вважається поганим тоном, а ось знайти куртки з хорошим штучним хутром не так просто. Та й більше одного сезону вона не проживе.


Пуховики з рукавом 3/4 це не тільки не стильно, але ще й не практично. Така модель втрачає своє найголовніше призначення – захист від холоду. Зазвичай у таких курток-пуховиків не тільки куці рукави, а й загальна довжина - а це дуже непрактично.

Пуховик зі спідницею був створений для створення жіночного образу, але він повністю провалився. Мало того, що така модель візуально збільшує бедра та порушує пропорції, так і підібрати низ під нього дуже складно – штани та спідниці виглядають безглуздо.

Тонкі облягаючі куртки-пуховики - не практичні та застарілі моделі. Попри сучасний ультратонкий утеплювач, такий верхній одяг не може достатньо зігрівати. До того ж з ним складно створити трендовий образ, тому що під низ не надіти жоден об'ємний светр чи створити багатошаровість.

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...