
Млинці з м'ясом виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними. Тому зазвичай їх відносять не до закусок, а до основних страв, зазначають Патріоти України.
Як приготувати млинці з м’ясом
- Починаємо приготування млинців з м’ясом з того, що молоко, яйця, розпушувач, борошно збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Потім додаємо рослинну олію, солимо та збиваємо ще раз.
- На розігріту пательню з невеликою кількістю рослинної олії виливаємо черпак отриманого тіста та смажимо млинець близько хвилини, а потім перевертаємо його на іншу сторону і смажимо ще стільки ж.
- Готуємо для млинців з м’ясом начинку. Свинину та телятину відварюємо до готовності. Паралельно варимо картоплю у мундирах, яку потім охолоджуємо, очищуємо. Пропускаємо м’ясо та картоплю через м’ясорубку. Цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо до золотистого кольору і змішуємо з фаршем. Потім фарш солимо, перчимо і недовго обсмажуємо на рослинній олії.
- Фарш кладемо на млинці, завертаємо, кладемо їх на пательню з рослинною олією і обсмажуємо з обох сторін по 3 хвилини.
Подаємо млинці з м’ясом на тарілці, посипаній дрібно нарізаною зеленню.
При високому рівні холестерину необхідно ввести певні зміни у своєму звичному способі життя. Зокрема, варто зосередитись на регулярних фізичних навантаженнях, здорових напоях та правильному харчуванні, яке може допомогти знизити холестерин, передають П...
Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...