Виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними! Млинці з м’ясом - кращий рецепт

Млинці з м'ясом виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними. Тому зазвичай їх відносять не до закусок, а до основних страв, зазначають Патріоти України.

Як приготувати млинці з м’ясом

  1. Починаємо приготування млинців з м’ясом з того, що молоко, яйця, розпушувач, борошно збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Потім додаємо рослинну олію, солимо та збиваємо ще раз.
  2. На розігріту пательню з невеликою кількістю рослинної олії виливаємо черпак отриманого тіста та смажимо млинець близько хвилини, а потім перевертаємо його на іншу сторону і смажимо ще стільки ж.
  3. Готуємо для млинців з м’ясом начинку. Свинину та телятину відварюємо до готовності. Паралельно варимо картоплю у мундирах, яку потім охолоджуємо, очищуємо. Пропускаємо м’ясо та картоплю через м’ясорубку. Цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо до золотистого кольору і змішуємо з фаршем. Потім фарш солимо, перчимо і недовго обсмажуємо на рослинній олії.
  4. Фарш кладемо на млинці, завертаємо, кладемо їх на пательню з рослинною олією і обсмажуємо з обох сторін по 3 хвилини.

Подаємо млинці з м’ясом на тарілці, посипаній дрібно нарізаною зеленню.

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...