Виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними! Млинці з м’ясом - кращий рецепт

Млинці з м'ясом виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними. Тому зазвичай їх відносять не до закусок, а до основних страв, зазначають Патріоти України.

Як приготувати млинці з м’ясом

  1. Починаємо приготування млинців з м’ясом з того, що молоко, яйця, розпушувач, борошно збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Потім додаємо рослинну олію, солимо та збиваємо ще раз.
  2. На розігріту пательню з невеликою кількістю рослинної олії виливаємо черпак отриманого тіста та смажимо млинець близько хвилини, а потім перевертаємо його на іншу сторону і смажимо ще стільки ж.
  3. Готуємо для млинців з м’ясом начинку. Свинину та телятину відварюємо до готовності. Паралельно варимо картоплю у мундирах, яку потім охолоджуємо, очищуємо. Пропускаємо м’ясо та картоплю через м’ясорубку. Цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо до золотистого кольору і змішуємо з фаршем. Потім фарш солимо, перчимо і недовго обсмажуємо на рослинній олії.
  4. Фарш кладемо на млинці, завертаємо, кладемо їх на пательню з рослинною олією і обсмажуємо з обох сторін по 3 хвилини.

Подаємо млинці з м’ясом на тарілці, посипаній дрібно нарізаною зеленню.

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...