Виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними! Млинці з м’ясом - кращий рецепт

Млинці з м'ясом виходять не тільки неймовірно смачними, але ще й дуже ситними. Тому зазвичай їх відносять не до закусок, а до основних страв, зазначають Патріоти України.

Як приготувати млинці з м’ясом

  1. Починаємо приготування млинців з м’ясом з того, що молоко, яйця, розпушувач, борошно збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Потім додаємо рослинну олію, солимо та збиваємо ще раз.
  2. На розігріту пательню з невеликою кількістю рослинної олії виливаємо черпак отриманого тіста та смажимо млинець близько хвилини, а потім перевертаємо його на іншу сторону і смажимо ще стільки ж.
  3. Готуємо для млинців з м’ясом начинку. Свинину та телятину відварюємо до готовності. Паралельно варимо картоплю у мундирах, яку потім охолоджуємо, очищуємо. Пропускаємо м’ясо та картоплю через м’ясорубку. Цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо до золотистого кольору і змішуємо з фаршем. Потім фарш солимо, перчимо і недовго обсмажуємо на рослинній олії.
  4. Фарш кладемо на млинці, завертаємо, кладемо їх на пательню з рослинною олією і обсмажуємо з обох сторін по 3 хвилини.

Подаємо млинці з м’ясом на тарілці, посипаній дрібно нарізаною зеленню.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...