Знайомі з дитинства оладки на кефірі часом не виходять пишними, оскільки не завжди вдається витримувати правильне співвідношення рідини та борошна, зазначають Патріоти України.
Telegram-канал Шеф-кухар радить використовувати для оладок трохи підігрітий кефір, борошно вводити невеликими порціями, а соду додавати в останню чергу. В цьому випадку тісто для оладок має добре підійти і вийти пухким.
Оладки на кефірі
Яйця змішати з кефіром, сіллю та цукром, поступово додати просіяне борошно, перемішати, додати соду, залишити на 15 хвилин. Випікати оладки на невеликому вогні з двох сторін.
- Кефір — 300 мл;
- Борошно — 210−220 г;
- Яйце — 1 шт;
- Сіль — 0,5 ч.л.;
- Цукор — 4 ч.л.;
- Сода — 0,5 ч.л.
Кожна людина, глянувши на картину, інтерпретує її по-різному, виділяючи певні деталі, передають Патріоти України. Тести в малюнках розкажуть про приховані сторони своєї особистості і таємниці, які криються у підсвідомості. В основі таких тестів лежить ...
Користувачам смартфонів слід викорінювати три шкідливі звички, які призводять до швидкого зносу акумулятора смартфона, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Власникам гаджетів легко виробити звичку заряджати свій пристрій, яка здається нешкід...