Виходять пишними, якщо виконувати прості правила! Смак дитинства - найпростіший рецепт оладок на кефірі

Знайомі з дитинства оладки на кефірі часом не виходять пишними, оскільки не завжди вдається витримувати правильне співвідношення рідини та борошна, зазначають Патріоти України.

Telegram-канал Шеф-кухар радить використовувати для оладок трохи підігрітий кефір, борошно вводити невеликими порціями, а соду додавати в останню чергу. В цьому випадку тісто для оладок має добре підійти і вийти пухким.

Оладки на кефірі

  • Кефір — 300 мл;
  • Борошно — 210−220 г;
  • Яйце — 1 шт;
  • Сіль — 0,5 ч.л.;
  • Цукор — 4 ч.л.;
  • Сода — 0,5 ч.л.
Яйця змішати з кефіром, сіллю та цукром, поступово додати просіяне борошно, перемішати, додати соду, залишити на 15 хвилин. Випікати оладки на невеликому вогні з двох сторін.

Те, як ви тримаєте сумку, розкриває про вас більше, ніж ви здогадуєтесь

субота, 22 листопад 2025, 7:15

Сумка - це не просто аксесуар. Для когось вона суто практична, для когось - частина стилю та спосіб заявити про себе. Але експерти з мови тіла, зокрема американська спеціалістка Патті Вуд, переконують: те, як ви носите сумочку, може розповісти про вашу...

Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сіль і цукор, тим більше - гроші

субота, 22 листопад 2025, 7:09

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...