Знайомі з дитинства оладки на кефірі часом не виходять пишними, оскільки не завжди вдається витримувати правильне співвідношення рідини та борошна, зазначають Патріоти України.
Telegram-канал Шеф-кухар радить використовувати для оладок трохи підігрітий кефір, борошно вводити невеликими порціями, а соду додавати в останню чергу. В цьому випадку тісто для оладок має добре підійти і вийти пухким.
Оладки на кефірі
Яйця змішати з кефіром, сіллю та цукром, поступово додати просіяне борошно, перемішати, додати соду, залишити на 15 хвилин. Випікати оладки на невеликому вогні з двох сторін.
- Кефір — 300 мл;
- Борошно — 210−220 г;
- Яйце — 1 шт;
- Сіль — 0,5 ч.л.;
- Цукор — 4 ч.л.;
- Сода — 0,5 ч.л.
Невдовзі розпочнеться сезон посадки картоплі. Українці вже почали підживлювати ґрунт, вносити добрива та обирати найкращі та найродючіші сорти, щоб восени отримати багатий урожай, передають Патріоти України. Важливо правильно обрати терміни посадки. Є ...
Якщо ви часто сваритесь зі знайомими, ймовірно, причина приховується саме у вашому характері, а не оточуючих, передають Патріоти України. Радимо пройти тест, аби дізнатися, які саме риси не дозволяють побудувати і підтримувати теплі стосунки з людьми. ...