
Знайомі з дитинства оладки на кефірі часом не виходять пишними, оскільки не завжди вдається витримувати правильне співвідношення рідини та борошна, зазначають Патріоти України.
Telegram-канал Шеф-кухар радить використовувати для оладок трохи підігрітий кефір, борошно вводити невеликими порціями, а соду додавати в останню чергу. В цьому випадку тісто для оладок має добре підійти і вийти пухким.
Оладки на кефірі
Яйця змішати з кефіром, сіллю та цукром, поступово додати просіяне борошно, перемішати, додати соду, залишити на 15 хвилин. Випікати оладки на невеликому вогні з двох сторін.
- Кефір — 300 мл;
- Борошно — 210−220 г;
- Яйце — 1 шт;
- Сіль — 0,5 ч.л.;
- Цукор — 4 ч.л.;
- Сода — 0,5 ч.л.
Багато власників котів помічають: кішка обіймає руку чи ногу лапками, м’яко притягує до себе, але не випускає кігтів. Жест насправді має кілька важливих значень, які допоможуть краще зрозуміти свого пухнастика та посилити з ним емоційний зв’язок, перед...
Оптичні ілюзії можуть не лише дивувати, а й багато розповісти про те, як ми мислимо. Новий популярний візуальний тест дозволяє визначити, яка півкуля мозку є у вас активнішою - ліва, відповідальна за логіку й аналіз, чи права, що керує творчістю та інт...