Проста і смачна
страва на кожен день. Приготувати ми її пропонуємо в пакеті для
запікання. Думаємо, так цю страву ви ще не готували, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
400 грамів пропареного рису
800 мілілітрів води
700 грамів м'яса
4 цибулини
2 моркви
2 столові ложки спецій для плову
1 головка часнику
перець, сіль за смаком
Починаємо приготування:
М'ясо
нарізаємо довільними шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо
з двох сторін до рум'яної скоринки на сильному вогні. Перекладаємо на
тарілку.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками.
У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до легкої золотистості.
Очищену моркву нарізаємо соломкою. Обсмажуємо до м'якості.
У сковороду, де обсмажувалося м'ясо, всипаємо рис і спеції. Перемішуємо і злегка обсмажуємо отриману суміш.
В окріп додаємо сіль, перемішуємо. До м'яса додаємо цибулю, моркву.
Беремо рукав для запікання. З одного боку зав'язуємо і кладемо приготовані овочі з м'ясом. Всипаємо рис і очищений часник.
Беремо форму для запікання і кладемо в неї пакет з пловом. Вливаємо в пакет окріп і закриваємо його, залишаючи трохи місця.
Ставимо
заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом
30-40 хвилин, а потім дістаємо, розрізаємо пакет і подаємо до столу.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...