Проста і смачна
страва на кожен день. Приготувати ми її пропонуємо в пакеті для
запікання. Думаємо, так цю страву ви ще не готували, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
400 грамів пропареного рису
800 мілілітрів води
700 грамів м'яса
4 цибулини
2 моркви
2 столові ложки спецій для плову
1 головка часнику
перець, сіль за смаком
Починаємо приготування:
М'ясо
нарізаємо довільними шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо
з двох сторін до рум'яної скоринки на сильному вогні. Перекладаємо на
тарілку.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками.
У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до легкої золотистості.
Очищену моркву нарізаємо соломкою. Обсмажуємо до м'якості.
У сковороду, де обсмажувалося м'ясо, всипаємо рис і спеції. Перемішуємо і злегка обсмажуємо отриману суміш.
В окріп додаємо сіль, перемішуємо. До м'яса додаємо цибулю, моркву.
Беремо рукав для запікання. З одного боку зав'язуємо і кладемо приготовані овочі з м'ясом. Всипаємо рис і очищений часник.
Беремо форму для запікання і кладемо в неї пакет з пловом. Вливаємо в пакет окріп і закриваємо його, залишаючи трохи місця.
Ставимо
заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом
30-40 хвилин, а потім дістаємо, розрізаємо пакет і подаємо до столу.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...