Виходить дуже соковитою! Простий рецепт знаменитої котлети по-київськи

Котлета по-київськи - страва, відома в усьому світі. Приготувати цей делікатес вдома зовсім нескладно, передають Патріоти України.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Зробіть надріз в центрі кожної грудки, щоб утворилася кишеня.

Змішайте дрібно порізаний часник, лимонний сік, сіль, перець, масло (має бути трохи м'яким) та сіль. Добре перемішайте та набийте цю суміш в кишеню курячих грудок.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки без шкірки - 6 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Сік одного лимона
  • Сіль та перець
  • Вершкове масло - 230 г
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Яйце - 1 шт.
  • Панірувальні сухарі - 10-12 ст. ложок
  • Олія

Підготуйте окремо борошно та панірувальні сухарі на тарілках, а також збийте підсолене яйце в мисочці. Виваляйте грудки в борошні, тоді занурте кожну в збите яйце, а тоді виваляйте ще в панірувальних сухарях, щоб вони повністю вкрили грудки.

Розігрійте олію на сковороді та обсмажте грудки з усіх боків до легкої рум'яності. Перекладіть в духовку і випікайте 18-20 хвилин. Подавайте з пюре, овочами чи рисом.

Хіти тижня. Не відірватися! Котлети "Ластівчине гніздо" з помідорами і сиром - найвдаліший рецепт кримської закуски

четвер, 28 жовтень 2021, 21:00

У Криму традиційно до свята готують смачні котлети "Ластівчине гніздо". Це не просто котлети, а справжні міні-піци зі скибочками помідора, болгарського перцю - і все це покривається товстим шаром сиру. Неймовірно смачна страва, яку можна готувати відра...

Котлети без фаршу - дуже дешеві і смачні! Рідні їх просто "зметуть" із столу (рецепт)

четвер, 28 жовтень 2021, 18:15

Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України. Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна ...