Котлета по-київськи - страва, відома в усьому світі. Приготувати цей делікатес вдома зовсім нескладно, передають Патріоти України.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Зробіть надріз в центрі кожної грудки, щоб утворилася кишеня.
Змішайте дрібно порізаний часник, лимонний сік, сіль, перець, масло (має бути трохи м'яким) та сіль. Добре перемішайте та набийте цю суміш в кишеню курячих грудок.
Інгредієнти:
Підготуйте окремо борошно та панірувальні сухарі на тарілках, а також збийте підсолене яйце в мисочці. Виваляйте грудки в борошні, тоді занурте кожну в збите яйце, а тоді виваляйте ще в панірувальних сухарях, щоб вони повністю вкрили грудки.
Розігрійте олію на сковороді та обсмажте грудки з усіх боків до легкої рум'яності. Перекладіть в духовку і випікайте 18-20 хвилин. Подавайте з пюре, овочами чи рисом.
Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...
У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...