Котлета по-київськи - страва, відома в усьому світі. Приготувати цей делікатес вдома зовсім нескладно, передають Патріоти України.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Зробіть надріз в центрі кожної грудки, щоб утворилася кишеня.
Змішайте дрібно порізаний часник, лимонний сік, сіль, перець, масло (має бути трохи м'яким) та сіль. Добре перемішайте та набийте цю суміш в кишеню курячих грудок.
Інгредієнти:
Підготуйте окремо борошно та панірувальні сухарі на тарілках, а також збийте підсолене яйце в мисочці. Виваляйте грудки в борошні, тоді занурте кожну в збите яйце, а тоді виваляйте ще в панірувальних сухарях, щоб вони повністю вкрили грудки.
Розігрійте олію на сковороді та обсмажте грудки з усіх боків до легкої рум'яності. Перекладіть в духовку і випікайте 18-20 хвилин. Подавайте з пюре, овочами чи рисом.
Дослідження показують: упевненість у собі - одне з найпривабливіших якостей у стосунках. Саме воно притягує людей, зачаровує індивідуальністю та залишає після себе незабутнє враження, передають Патріоти України. Але впевненість — це не вроджений дар, а...
Коли ви чуєте фразу "токсична людина", що приходить вам на думку? Можливо, маніпулятор або хтось, хто постійно псує настрій. Насправді ж токсичність проявляється у різних формах, і ось 9 найпоширеніших типів, з якими краще не мати справ, передають Патр...