
Котлета по-київськи - страва, відома в усьому світі. Приготувати цей делікатес вдома зовсім нескладно, передають Патріоти України.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Зробіть надріз в центрі кожної грудки, щоб утворилася кишеня.
Змішайте дрібно порізаний часник, лимонний сік, сіль, перець, масло (має бути трохи м'яким) та сіль. Добре перемішайте та набийте цю суміш в кишеню курячих грудок.
Інгредієнти:
Підготуйте окремо борошно та панірувальні сухарі на тарілках, а також збийте підсолене яйце в мисочці. Виваляйте грудки в борошні, тоді занурте кожну в збите яйце, а тоді виваляйте ще в панірувальних сухарях, щоб вони повністю вкрили грудки.
Розігрійте олію на сковороді та обсмажте грудки з усіх боків до легкої рум'яності. Перекладіть в духовку і випікайте 18-20 хвилин. Подавайте з пюре, овочами чи рисом.
З настанням холодів проблема швидкого прогрівання салону автомобіля стає однією з найактуальніших для водіїв. Традиційне довге очікування на холостих обертах неефективне: воно збільшує витрату пального, займає час і не забезпечує швидкого комфорту. Екс...
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...