Виходить дуже соковитою! Так печінку ви ще жодного разу не готували - особливо сподобається діткам

Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:

  • Печінка куряча-500 г
  • Сметана або майонез — 4-5 ст. л
  • Яйце — 3 шт
  • Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Спеції
  • Сіль
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

Часник пропускаємо через часникочавку.

Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.

Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!

Джерело: Ukr.Media

Дуже смачно! Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

вівторок, 14 травень 2024, 18:09

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...