Виходить дуже соковитою! Так печінку ви ще жодного разу не готували - особливо сподобається діткам

Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:

  • Печінка куряча-500 г
  • Сметана або майонез — 4-5 ст. л
  • Яйце — 3 шт
  • Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Спеції
  • Сіль
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

Часник пропускаємо через часникочавку.

Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.

Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!

Джерело: Ukr.Media

Як вибрати ідеальний iPad у 2025 році: гід від Foxtrot

вівторок, 25 листопад 2025, 18:17

Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...

Бережіться! ТОП-5 звичок, які погіршують зір

вівторок, 25 листопад 2025, 17:50

Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...