Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:
Приготування:
Часник пропускаємо через часникочавку.
Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.
Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!
Пасажирам літаків зазвичай не видають парашути, і ось основні причини, чому, передають Патріоти України. Парашути на комерційних рейсах не практичні, неефективні й часто небезпечні. Замість цього авіаіндустрія робить ставку на профілактику, надійність ...
Регулярне очищення екрана телевізора є важливою частиною догляду за технікою, проте вибір правильних засобів має ключове значення. Використання агресивних хімічних розчинів, таких як засоби для миття вікон, може завдати непоправної шкоди покриттю екран...