Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:
Приготування:
Часник пропускаємо через часникочавку.
Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.
Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...