
Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою, передають Патріоти УкраїниІнгредієнти:
Приготування:
Часник пропускаємо через часникочавку.
Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.
Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...