
Відомий телеведучий й кулінар Григорій Герман, розповів, як приготувати ще одну страву французької кухні, передають Патріоти України.
«Ідеально швидкий киш з цукіні, морквою та фетою. Легкий, як жовте листя, смачний, як ковток гарячого чаю», — так Герман описав свій улюблений пиріг.
Кіш з цукіні й фетою
Продукти
Пісочне тісто — 400 гр.
Цукіні — 2 шт.
Морква — 2 шт.
Горіхи волоські — 40 гр.
Сир фета — 150 гр.
Сметана — 150 гр.
Яйце куряче — 2 шт.
Петрушка — 5 гілочок
Сіль / перець — до смаку
Приготування
Пісочне тісто розкачати й викласти у форму для запікання.
Волоські горіхи подрібнити до однорідного стану у блендері. Висипати на тісто.
У глибокій мисці змішати яйця, фету, сметану, подрібнену петрушку. Вилити суміш у форму для запікання поверх горіхів.
Всі овочі нарізати овочечисткою тонкими смужками. Згорнути їх у спіральки й викласти на пиріг. Запікати в духовці 30 хвилин при 190 °C.
У сучасній б’юті-індустрії все швидше змінюються тренди, але одна тенденція залишається незмінною: бажання мати молодший вигляд без радикальних втручань. Перукарі все частіше наголошують, що омолоджувальний ефект можна отримати навіть без ін’єкцій чи с...
Кожен мріє про щастя, добробут і гармонійні стосунки. І хоча на успіх впливають наші дії, у багатьох культурах вважають: певні предмети в домі здатні посилювати позитивну енергію. Древні повір’я й фен-шуй називають конкретні рослини, талісмани та кольо...