Відомий телеведучий й кулінар Григорій Герман, розповів, як приготувати ще одну страву французької кухні, передають Патріоти України.
«Ідеально швидкий киш з цукіні, морквою та фетою. Легкий, як жовте листя, смачний, як ковток гарячого чаю», — так Герман описав свій улюблений пиріг.
Кіш з цукіні й фетою
Продукти
Пісочне тісто — 400 гр.
Цукіні — 2 шт.
Морква — 2 шт.
Горіхи волоські — 40 гр.
Сир фета — 150 гр.
Сметана — 150 гр.
Яйце куряче — 2 шт.
Петрушка — 5 гілочок
Сіль / перець — до смаку
Приготування
Пісочне тісто розкачати й викласти у форму для запікання.
Волоські горіхи подрібнити до однорідного стану у блендері. Висипати на тісто.
У глибокій мисці змішати яйця, фету, сметану, подрібнену петрушку. Вилити суміш у форму для запікання поверх горіхів.
Всі овочі нарізати овочечисткою тонкими смужками. Згорнути їх у спіральки й викласти на пиріг. Запікати в духовці 30 хвилин при 190 °C.
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...