Відомий телеведучий й кулінар Григорій Герман, розповів, як приготувати ще одну страву французької кухні, передають Патріоти України.
«Ідеально швидкий киш з цукіні, морквою та фетою. Легкий, як жовте листя, смачний, як ковток гарячого чаю», — так Герман описав свій улюблений пиріг.
Кіш з цукіні й фетою
Продукти
Пісочне тісто — 400 гр.
Цукіні — 2 шт.
Морква — 2 шт.
Горіхи волоські — 40 гр.
Сир фета — 150 гр.
Сметана — 150 гр.
Яйце куряче — 2 шт.
Петрушка — 5 гілочок
Сіль / перець — до смаку
Приготування
Пісочне тісто розкачати й викласти у форму для запікання.
Волоські горіхи подрібнити до однорідного стану у блендері. Висипати на тісто.
У глибокій мисці змішати яйця, фету, сметану, подрібнену петрушку. Вилити суміш у форму для запікання поверх горіхів.
Всі овочі нарізати овочечисткою тонкими смужками. Згорнути їх у спіральки й викласти на пиріг. Запікати в духовці 30 хвилин при 190 °C.
Обмеження вуглеводів – популярна стратегія серед тих, хто прагне схуднути або покращити самопочуття. Але варто пам’ятати: радикальні зміни в раціоні можуть викликати не лише позитивні результати, а й низку небажаних ефектів, передають Патріоти України....
Після появи перших квітів на помідорах рослини варто підживити, аби майбутні плоди гарно зав'язувалися. В цей період томатам зазвичай потрібен фосфор та калій. Розвитку кущиків посприяє подвійний суперфосфат та сульфат калію. Також можна вносити компле...