Виключивши цей продукт з раціону, ви забудете про багато недуг! Все дуже просто

Вираз «готувати без олії» у багатьох викликає асоціації з методом смаження. Але ж крім смаження існує маса способів термічної обробки продуктів - їх можна варити, тушкувати, парити, запікати. І все це цілком можна зробити без допомоги соняшникової олії, передають Патріоти України.

Хоча підсмажити продукти без олії теж легко. Благо зараз багато виробників кухонного інвентарю пропонують величезну кількість посуду для приготування, виробленої за новітніми технологіями. Посмажити м'ясо без олії можна, наприклад, в сковороді з тефлоновим покриттям .

Є сковороди гриль з ребристою антипригарною поверхнею для приготування смачних овочів. При цьому овочі залишаються дуже соковитими і не втрачають своїх корисних властивостей і елементів. І ще багато всього, що допомагає готувати корисну і здорову їжу.

Як готувати без олії

Тепер про прекрасну альтернативу. Безсумнівно, жири в організмі відіграють дуже важливу роль. Вони допомагають засвоюватися вітамінам, сприяють виробленню гормонів і не тільки. Але ці жири можуть потрапити в людський організм під час прийому таких продуктів, як риба, горіхи, м'ясо тварин і м'ясо птиці.

Тому боятися дефіциту жирів не варто. Всі продукти можна тушити, варити і парити. Дуже корисні страви, запечені в керамічних горщиках в духовці. Запікати можна все що завгодно.

Є багато рецептів приготування перших страв в горщиках, особливо смачною і наваристою виходить уха. Смачно виходить риба, запечена в фользі. Вона набуває неповторний смак і не втрачає своїх природних жирів. Можна фантазувати на будь-який смак, і все це буде смачно і корисно.

Як би Ви не готували, які б продукти не застосовували, старайтеся перетворювати звичайний день на свято. Апетит приходить під час їжі. Поділіться корисною інформацією з друзями!

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...