
А ви знайдете бодай одну людину, яка би не полюбляла хоч зрідка тішити себе чимось солоденьким? Звісно, не знайти також людини, якій би не смакували традиційні еклери, зазначають Патріоти України.
Тож, сьогодні ми з вами поділимось ніжним та, без жодних перебільшень, благородним рецептом еклерів. Або, як їх називають в народі, заварні тістечка.
Для тіста:
Для крему:
Крок перший – змішуємо молоко, масло і сіль, додаємо просіяне борошно і заварюємо густу масу.
Крок другий – додаємо до охолодженої суміші яйця, постійно помішуємо. Після заготовлене тісто заливаємо до кондитерського пакета – формуємо на попередньо змащеному олією деко полосочки. Орієнтовно, 10 см. у довжину на з інтервалами у 5 см. Поміщаємо їх у духову піч на 25 хв. – при 180 градусах. Важливо: ні в якому разі не відкривати духовку до цілковитого охолодження еклерів!
Крок третій – готуємо крем. Розтираємо жовтки із цукром і ваніллю. Потроху доливаємо молоко і просіяне борошно. Після додаємо крохмаль та продовжуємо активно помішувати. Розігріваємо крем у мікрохвильовці 3-5 хвилин. На завершення – наповнюємо ним готові еклери. У ролі декору, полийте готові заварні тістечка розтопленим шоколадом. І нехай вам смакує!
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...
В цей день не давали в борг, а також не займалися важкою роботою. Не приймали жодних важливих рішень. Вважали, що наслідки будуть непередбачуваними. Навіть благі наміри можуть вилитися в щось катастрофічне або просто неприємне. *** . Іоан жив у VI сто...