А ви знайдете бодай одну людину, яка би не полюбляла хоч зрідка тішити себе чимось солоденьким? Звісно, не знайти також людини, якій би не смакували традиційні еклери, зазначають Патріоти України.
Тож, сьогодні ми з вами поділимось ніжним та, без жодних перебільшень, благородним рецептом еклерів. Або, як їх називають в народі, заварні тістечка.
Для тіста:
Для крему:
Крок перший – змішуємо молоко, масло і сіль, додаємо просіяне борошно і заварюємо густу масу.
Крок другий – додаємо до охолодженої суміші яйця, постійно помішуємо. Після заготовлене тісто заливаємо до кондитерського пакета – формуємо на попередньо змащеному олією деко полосочки. Орієнтовно, 10 см. у довжину на з інтервалами у 5 см. Поміщаємо їх у духову піч на 25 хв. – при 180 градусах. Важливо: ні в якому разі не відкривати духовку до цілковитого охолодження еклерів!
Крок третій – готуємо крем. Розтираємо жовтки із цукром і ваніллю. Потроху доливаємо молоко і просіяне борошно. Після додаємо крохмаль та продовжуємо активно помішувати. Розігріваємо крем у мікрохвильовці 3-5 хвилин. На завершення – наповнюємо ним готові еклери. У ролі декору, полийте готові заварні тістечка розтопленим шоколадом. І нехай вам смакує!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...