Використані чайні пакетики ще знадобляться! Навіщо їх кладуть в унітаз і взуття

Багато людей викидають чайні пакетики після того, як попили чай. Не варто цього робити. Це цінний засіб для багатьох завдань, передають Патріоти України.

Навіщо чайні пакетики кладуть в унітаз?

Щоб швиденько позбутися від нальоту і до того ж вбити шкідливі мікроби і знищити неприємний запах. Вам необхідно покласти вологі чайні пакетики на області нальоту і дати полежати як мінімум 20 хвилин. Найзручніше залишати їх на ніч.

Потім протерти унітаз йоржиком. Просто спробуйте і ваш унітаз буде виглядати ніби тільки що з магазину. До того ж ви повністю позбудетеся від неприємного запаху.

Навіщо чайні пакетики кладуть у взуття?

Якщо взуття неприємно пахне, то це зовсім не означає, що її потрібно викидати. Є безліч домашніх засобів, які допоможуть позбутися від неприємного запаху і знищити викликають його бактерії. З їх допомогою ви заощадите кошти і зможете зберегти своє улюблене взуття.

  • Заваріть в гарячій воді пакетики чорного чаю. Чорний чай містить більше танінів, які допомагають знищити створюють неприємний запах бактерії. Залийте окропом два чайних пакетики (по одному для кожної туфлі) і почекайте 2-3 хвилини, поки вони заваряться.
  • Щоб не обпектися гарячими пакетиками, використовуйте що-небудь, щоб дістати їх з води. Підійдуть ложка, виделка або щипці.
  • Після того як ви дістанете пакетики з води, почекайте кілька хвилин, поки вони охолонуть. Потім ви зможете взяти їх голими руками.
  • Якщо запах не дуже сильний, можна покласти в кожну туфлю по одному пакетику. Однак в разі сильного і стійкого запаху краще використовувати кілька чайних пакетиків.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

субота, 27 квітень 2024, 17:12

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України. Подивіться на зобра...

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...