Якщо картопляне пюре не з'їдають в гарячому вигляді - на наступний день воно, зазвичай, відправляється на смітник. Але такий продукт насправді ще можна використовувати для приготування. Вийде досить смачна і ситна страва, передають Патріоти України.
Ідея приготування картопляників з вчорашнього пюре опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Брайло (ketiv_) в Instgaram. Буде ще й дуже бюджетно.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відварити картоплю, розім’яти в пюре.
2. Пармезан натерти на дрібну терку, петрушку дрібно нарізати.
3. Поєднати пюре картоплі з яйцем, тертим пармезаном, борошном, подрібненою петрушкою, оливковою олією, спеціями, перемішати і знову розім’яти.
4. Сформувати руками картопляники (якщо липнуть до рук, замочити їх водою), змастити їх оливковою олією.
Далі можна готувати декількома варіантами:
1. Підрум'янити на розігрітій сковорідці/сковорідці гриль до золотистої скоринки.
2. Запекти в духовці або мультиварці.
3. Випікати за температури 180 градусів 10 хвилин (в духовці час приготування буде трохи довшим, орієнтовно 15-20 хвилин).
Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...
Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...