В умовах постійних обстрілів та можливих відключень світла питання зберігання продуктів у кожного кулінара стоїть особливо гостро. Одним із популярних способів збереження свіжості продуктів є поліетиленові пакети, передають Патріоти України.
Безперечно, це незамінна річ на нашій кухні, проте використовувати їх можна далеко не скрізь. Разом із "Главредом" розповімо про продукти, які не рекомендується зберігати у поліетиленових пакетах.
Серед цих продуктів – овочі та фрукти з високим вмістом вологи. Наприклад, листові зелень, помідори, огірки, ягоди та інші продукти виділяють багато вологи. Це може сприяти гниття та розвитку цвілі.
У поліетиленових пакетах також краще не зберігати свіже м’ясо та рибу. Зберігання їх у такий спосіб може призвести до перехресного зараження інших продуктів чи розмноження бактерій.
Також поліетиленові пакети не призначені для зберігання гарячої їжі. Під дією температури пакети можуть розплавитися і це може негативно вплинути на харчові продукти.
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...