В умовах постійних обстрілів та можливих відключень світла питання зберігання продуктів у кожного кулінара стоїть особливо гостро. Одним із популярних способів збереження свіжості продуктів є поліетиленові пакети, передають Патріоти України.
Безперечно, це незамінна річ на нашій кухні, проте використовувати їх можна далеко не скрізь. Разом із "Главредом" розповімо про продукти, які не рекомендується зберігати у поліетиленових пакетах.
Серед цих продуктів – овочі та фрукти з високим вмістом вологи. Наприклад, листові зелень, помідори, огірки, ягоди та інші продукти виділяють багато вологи. Це може сприяти гниття та розвитку цвілі.
У поліетиленових пакетах також краще не зберігати свіже м’ясо та рибу. Зберігання їх у такий спосіб може призвести до перехресного зараження інших продуктів чи розмноження бактерій.
Також поліетиленові пакети не призначені для зберігання гарячої їжі. Під дією температури пакети можуть розплавитися і це може негативно вплинути на харчові продукти.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...