В умовах постійних обстрілів та можливих відключень світла питання зберігання продуктів у кожного кулінара стоїть особливо гостро. Одним із популярних способів збереження свіжості продуктів є поліетиленові пакети, передають Патріоти України.
Безперечно, це незамінна річ на нашій кухні, проте використовувати їх можна далеко не скрізь. Разом із "Главредом" розповімо про продукти, які не рекомендується зберігати у поліетиленових пакетах.
Серед цих продуктів – овочі та фрукти з високим вмістом вологи. Наприклад, листові зелень, помідори, огірки, ягоди та інші продукти виділяють багато вологи. Це може сприяти гниття та розвитку цвілі.
У поліетиленових пакетах також краще не зберігати свіже м’ясо та рибу. Зберігання їх у такий спосіб може призвести до перехресного зараження інших продуктів чи розмноження бактерій.
Також поліетиленові пакети не призначені для зберігання гарячої їжі. Під дією температури пакети можуть розплавитися і це може негативно вплинути на харчові продукти.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...