Винахідливі господині кладуть в холодильник активоване вугілля - ось, у чому хитрість

Від неприємного запаху в холодильнику досить важко позбутися, але знаючи прості лайфхак, ви забудете про цю проблему, передають Патріоти України.

Для того, щоб позбутися від неприємного запаху в холодильнику, його потрібно для початку помити. Також ви можете знайти джерело запаху, але це нічого не дасть - зазвичай він в'їдається в стінки.

Тому після ретельного прибирання покладіть на одну з полиць тканинний мішечок з декількома таблетками активованого вугілля.

Річ у тому, що вугілля є природним абсорбентом і прекрасно вбирає в себе різні запахи. Не забувайте міняти вугілля кожні 7-10 днів.

Як позбутися від неприємного запаху в холодильнику - інші народні методи

  • Житній хліб теж відмінно справляється з роллю борця з неприємним запахом. Потрібно просто порізати його на шматочки, розкласти по блюдечках і розставити їх по полицях вашого холодильника.
  • Рис. Блюдце з жменькою рисових зерен також допоможе видалити неприємний запах.
  • Лимон. Не менш дієвим засобом будуть часточки свіжого лимона або навіть скоринки цього фрукта.
  • Спеції. Запобігти появі неприємного запаху в холодильнику допоможе невелика жменька куркуми, гвоздики або кориці.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...