Ви могли бачити або чути, що деякі господині перед використанням тертки загортають її в целофан. Виявляється, такий лайфхак може значно зберегти ваш час і сили, передають Патріоти України.
Всім відомо, що часник надає не тільки специфічний смак і аромат різних страв, але і допомагає боротися із застудою.
Найчастіше він додається в їжу в подрібненому вигляді. Зазвичай для цього застосовується прес, але якщо його під рукою не виявилося, можна використовувати і дрібну тертку.
Щоб тертку було простіше відмити після часнику, варто скористатися одним простим лайфхаком - надіти на неї целофановий пакет або обернути стретч-плівку.Таким чином при натиранні весь часник виявиться на целофані і його не доведеться зчищати з терки і виколупувати з отворів.
Сама ж терка залишається практично чистою - досить буде лише обполоснути її під проточною водою. Цей спосіб також підійде для натирання імбиру і багатьох овочів і фруктів, які можна натирати на кухонній тертці.
Якщо ви не скористалися лайфхаком вище - не сумуйте. Очистити пластмасову шатківницю можна за допомогою натирання картоплі. Обробити потрібно обидві сторони. Сік покриває поверхню виробу, в цьому і полягає весь секрет.
Щоб очистити тертку для овочів, виготовлену з жерсті, досить помити її вручну за допомогою щітки, але перед цим замочіть її у воді.
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...
Традиційні та знайомі з дитинства страви поступово зникають із наших столів, але є й такі, що залишаються серед фаворитів, незважаючи на додавання до них нових інгредієнтів. Серед таких страв улюблений салат олів’є. Чимало господинь сперечаються: чи по...