Винахідливі господині обертають тертку в целофан - у чому хитрість

Ви могли бачити або чути, що деякі господині перед використанням тертки загортають її в целофан. Виявляється, такий лайфхак може значно зберегти ваш час і сили, передають Патріоти України.

Всім відомо, що часник надає не тільки специфічний смак і аромат різних страв, але і допомагає боротися із застудою.

Найчастіше він додається в їжу в подрібненому вигляді. Зазвичай для цього застосовується прес, але якщо його під рукою не виявилося, можна використовувати і дрібну тертку.

Щоб тертку було простіше відмити після часнику, варто скористатися одним простим лайфхаком - надіти на неї целофановий пакет або обернути стретч-плівку.Таким чином при натиранні весь часник виявиться на целофані і його не доведеться зчищати з терки і виколупувати з отворів.

Сама ж терка залишається практично чистою - досить буде лише обполоснути її під проточною водою. Цей спосіб також підійде для натирання імбиру і багатьох овочів і фруктів, які можна натирати на кухонній тертці.

Як відмити тертку

Якщо ви не скористалися лайфхаком вище - не сумуйте. Очистити пластмасову шатківницю можна за допомогою натирання картоплі. Обробити потрібно обидві сторони. Сік покриває поверхню виробу, в цьому і полягає весь секрет.

Щоб очистити тертку для овочів, виготовлену з жерсті, досить помити її вручну за допомогою щітки, але перед цим замочіть її у воді.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...