Ви могли бачити або чути, що деякі господині перед використанням тертки загортають її в целофан. Виявляється, такий лайфхак може значно зберегти ваш час і сили, передають Патріоти України.
Всім відомо, що часник надає не тільки специфічний смак і аромат різних страв, але і допомагає боротися із застудою.
Найчастіше він додається в їжу в подрібненому вигляді. Зазвичай для цього застосовується прес, але якщо його під рукою не виявилося, можна використовувати і дрібну тертку.
Щоб тертку було простіше відмити після часнику, варто скористатися одним простим лайфхаком - надіти на неї целофановий пакет або обернути стретч-плівку.Таким чином при натиранні весь часник виявиться на целофані і його не доведеться зчищати з терки і виколупувати з отворів.
Сама ж терка залишається практично чистою - досить буде лише обполоснути її під проточною водою. Цей спосіб також підійде для натирання імбиру і багатьох овочів і фруктів, які можна натирати на кухонній тертці.
Якщо ви не скористалися лайфхаком вище - не сумуйте. Очистити пластмасову шатківницю можна за допомогою натирання картоплі. Обробити потрібно обидві сторони. Сік покриває поверхню виробу, в цьому і полягає весь секрет.
Щоб очистити тертку для овочів, виготовлену з жерсті, досить помити її вручну за допомогою щітки, але перед цим замочіть її у воді.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...