​Витяжка на кухню - гарантія відсутності неприємних запахів

Запахи під час приготування є невід'ємною частиною кухні. З ними складно боротися, якщо не використовувати різні види обладнання та техніки. Відкрите вікно або протяг на кухні все одно не допоможуть впоратися із проблемою зайвих та неприємних запахів. Відмінним рішенням може стати покупка витяжки для відведення гарячої пари.

Витяжки встановлюються над газовою плитою, і вся гаряча пара моментально потрапляє у витяжку з подальшим видаленням через вентиляційні канали. Якість роботи визначається потужністю та багатьма технічними параметрами. Коли потрібно купити витяжку на кухню необхідно подумати про показники потужності, види даного пристрою та додаткові параметри. У цій справі допомога гарантована магазином «Фокстрот», де є велика кількість моделей на вибір.

Принцип роботи

Основним принципом витяжки є активація режиму примусової вентиляції. Завдяки цьому пара з жировими відкладеннями та запахами не осідатиме на кухонних гарнітурах, що гарантує збереження приємного зовнішнього вигляду кухні. Усередині системи є фільтри, за допомогою яких відбувається відлов та утримання цих відкладень.

Виробники у своїх пристроях пропонують два принципи очищення:

  • Рециркуляція. Повітря потрапляє у витяжку, очищається та вирушає назад на кухню;
  • Відведення повітря. Після попереднього очищення забруднене повітря йде по вентиляційних каналах на вулицю.

Другий варіант більш дешевий та поширений у наш час.

Різновиди витяжок

Конструкція техніки може мати різне виконання. Виробники пропонують кілька варіантів:

  • телескопічні (відмінне рішення для кухні невеликих розмірів);
  • похилі (регулювання кута дозволить захоплювати більше повітря);
  • вбудовані (відмінне рішення для великих приміщень із розміщенням усередині кухонного гарнітуру);
  • купольні (складна система з великими габаритами);
  • плоскі (працюють виключно у режимі рециркуляції).

Кожен із варіантів виправданий, адже витяжки будь-якого виду справляються зі своїм завданням. При виборі необхідно відштовхуватися від виконання кухні та необхідної потужності.

Додатковий функціонал

Витяжки відрізняються типом управління, можуть мати вбудовану лампу для підсвічування, таймер, автоматичний перемикач швидкості та багато іншого. Ознайомитися з усім асортиментом найзручніше у магазині «Фокстрот», де є великий набір рішень під будь-які завдання та бюджет покупців. Додаткову допомогу нададуть консультанти магазину.

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...