Визначає долю і "програмує" все! Що означає день тижня, в який ви народилися

Ще з часів античності люди дотримувалися знань, які розкривали таємницю народження людини. Причому, за основу бралася не тільки дата появи людини на світ, а й день тижня.

Саме він, на думку наших предків, міг розкрити всю суть, описати з точністю риси характеру, а також біоенергетичний потенціал, що зумовлює життєвий шлях і підказує людині її сферу діяльності, де вона зможе досягти висот.

Сім днів тижня в астрології – це сім планет, кожна з яких знаходиться під заступництвом певного божества і «просякнута» його силою. Відповідно і день тижня, в який народилася людина, «просочений» певною енергетикою, що безпосередньо впливає на подальшу долю людини.

Понеділок

Люди, народжені в цей день, знаходяться під заступництвом Місяця, яка нагороджує своїх «підопічних» не тільки видатними розумовими здібностями, а й прихованим талантом бачити людей наскрізь, що часто допомагає їм у житті.

Люди понеділка часто дуже чутливі. Іноді це блокує можливість досягати саме тих вершин, яких вони могли б досягти в своєму житті. Але це не заважає їм бути відкритими і товариськими людьми, які легко адаптуються в будь-якій життєвій ситуації.

Людей, народжених в понеділок, Місяць наділив особливим даром – підвищеною інтуїцією. Тому, якщо постаратися максимально розвинути цей талант, можна відкрити для себе багато нового, застосовуючи його в подальшому з успіхом на практиці.

Люди понеділка часто страждають від самотності, так і не знайшовши свою другу половину, але якщо все ж її знаходять, залишаються вірними їй все своє життя. При цьому бажано, щоб поруч з ними був досить сильний партнер.

Вівторок

Цим днем управляє войовничий Марс. Саме тому люди, народжені в цей день, мають впертий, але пробивний характер, наполегливість, бажання домагатися свого будь-яким шляхом. Іноді у них проявляється агресія.

Незважаючи на такий вольовий, здавалося б, характер, вони часто сумніваються в своїх діях, тому потребують підтримки близьких і міцного плеча поруч з собою.

«Спочатку робить, потім думає». Дуже точне визначення для людей вівторка, але незважаючи на це, вони частіше за інших досягають в житті великих висот, на яких довго і впевнено утримуються в подальшому.

Для людей вівторка прекрасно підходить спокійний і ненав’язливий партнер. В такому випадку їхні стосунки завжди вдалі. Так само важливим є партнер, який зуміє м’яко направляти енергетику людини вівторка в потрібне русло, і тоді їх відносини «приречені» на вдалу перспективу не тільки в родині, а й в суспільстві.

Середа

Цей день знаходиться під владою життєрадісного Меркурія, покровителя торгівлі. Люди, народжені в середу, люблять отримувати новий досвід та знання. Вони не бояться чогось нового і невідомого. Покровитель меркуріанців допомагає знаходити їм вихід з будь-яких життєвих ситуацій, причому проявляється це у вигляді не лише простого вирішення найскладніших життєвих завдань, а так само у фінансовій підтримці.

Люди, народжені в середу, схильні до авантюрних ситуацій, але при цьому завжди примудряються вийти сухими з води, при цьому ще й витягти максимум користі з ситуації, що склалася.

В особистих відносинах надають перевагу вірному партнерові, хоча самі іноді не проти захопитися якою-небудь цікавою персоною. У такому шлюбі партнери повинні іноді «відпочивати» один від одного і відноситися з розумінням до маленьких пригод свого партнера, тоді такий шлюб буде щасливим до кінця життя.

Четвер

Люди, народжені в цей день знаходяться під заступництвом Юпітера – «батька богів, правлячого світом». Саме тому, вони, в більшості випадків, досягнувши зрілості, стають як мінімум хорошими організаторами і як максимум – гідними правителями. До таких людей тягнуться ті, хто потребує опіки і заступництва.

Вони наділені власною певною логікою, часто незрозумілою для оточуючих, іноді навіть дратуючою їх. Але в кінцевому підсумку люди четверга виявляються праві. До такої рисі характеру вкрай важко пристосуватися їх домочадцям, адже існує тільки їх думка, а думка партнера лише тактовно вислуховується. Проте, якщо вам потрібна дійсно надійна опора і сильне плече, то ця людина, народжена в четвер, прекрасно підійде на цю роль.

Такі люди максимально уникають сварок, вважаючи за краще залагоджувати конфлікти мирним шляхом як в родині, так і за її межами. Але необхідно врахувати, що ці люди ніколи не прощають зрад і образ.

П’ятниця

Людей, народжених в цей день, оберігає Венера, що наділяє їх великим умінням любити і бути коханими. Такі люди вміють не тільки самі отримувати задоволення від життя, а й дарувати його оточуючим. Туга і смуток для них абсолютно неприйнятні, тому в будь-яку життєву ситуацію вони вносять свій невичерпний оптимізм.

Разом з тим, далеко не у все, що говорять люди п’ятниці можна вірити, оскільки частенько вони просто грають, не надаючи великого значення словам.

Щасливчики по життю, п’ятничні люди здатні передавати свою удачу близьким або діловим партнерам, особливо це стосується фінансової сфери.

Люди, що знаходяться під заступництвом Венери, обожнюють сім’ю, свій будинок, в якому завжди по-домашньому тепло і затишно. Але сидіти весь час на місці – це не для них. Їм необхідно розширювати власні простори й обрії. Саме тому їх не можна обмежувати стінами, нехай і найулюбленішого будинку. Їм необхідно давати можливість пізнавати світ, наповнюючи його новими фарбами і враженнями.

Ідеальний партнер для людей п’ятниці – людина, яка не буде «душити» ревнощами, а подарує відчуття свободи, будучи абсолютно впевненим у вірності цієї волелюбної пташки. Саме такі відносини є ідеальними і щасливими.

Субота

Суботні люди знаходяться під заступництвом Сатурна. Вважається, що вони живуть під тягарем родової карми. Незважаючи на це, ті, хто вибрав правильний шлях у своєму житті, хоч і титанічними зусиллями, але за рахунок вродженої працьовитості, небувалого розуму і таланту, досягають величезних висот на обраному терені. У них не буває несподіваних злетів, все приходить поступово, але впевнено. Ці люди не люблять керувати, тому посада начальника їх не влаштовує абсолютно, зате вони – кращі виконавці, яких завжди оцінюють по достоїнству.

Людям, народженим в суботу, характерні пограничні стани. З партнером вони або пристосовуються жити або довічно відстоюють свою точку зору. Їм необхідно навчитися «працювати» в особистих відносинах так само, як і на роботі – повільно і впевнено, і тоді результат не змусить себе чекати. З віком люди суботи починають відчувати себе набагато комфортніше, ніж в молодості.

Неділя

Найтепліший день тижня, оскільки його покровителем є Сонце. Народжених людей в цей день, можна з упевненістю назвати «улюбленцями долі». Вони успішні в будь-яких починаннях. Але, на жаль, доля не завжди прихильна до них. Спочатку ці люди отримують від життя все, не докладаючи особливих зусиль і не дбаючи про забезпечення свого майбутнього життя, але в якийсь момент життя починає запитувати з них по повній.

Завданням батьків дітей, народжених в неділю, є суворе виховання і привчання їх до праці. Також необхідно допомогти їм у виборі професії. Якщо батькам вдасться прищепити таким дітям почуття старанності, в подальшому вони зможуть не тільки бути успішними, але і по-справжньому щасливими людьми.

В особистому житті у людей неділі все складеться вдало, якщо на їх шляху зустрінеться розважливий партнер з досить владним характером.

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...

Психологи радять для перезавантаження: Якщо на душі дуже важко – повторюйте собі ці фрази

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:40

Можливо, ви зараз переживаєте хворобливе розлучення або зраду, може бути, зруйнувалися ваші плани, пов'язані із заробітком, бізнесом, переїздом. Може просто накотила зелена туга, і все довкола здається безпросвітним. Буває, що перед вами розкинулася чо...