Визначає долю! Остання цифра вашого року народження має "магічну" силу

Вважається, що рік народження людини визначений згори і душа вибирає його зовсім невипадково. Остання цифра є особливо важливою, передають Патріоти України.

За давнім китайським календарем, у кожний момент часу на землі панує одна з п’яти основних стихій: Дерево, Вогонь, Земля, Повітря та Вода.

Ці стихії мають сильний вплив як на природу, так і на характер людини, визначають її душевну організацію, звички, пристрасті. Ці стихії визначають важливі моменти у долі людини.

Остання цифра року народження 8 чи 9: Стихія Земля.

Люди землі надійні та терплячі. Сила землі наділяє їхньою відповідальністю по відношенню до близьких людей, у них багато амбіцій, але при цьому вони ідеалістичні. Проблеми вирішують поетапно з тверезою головою, у них добре розвинена інтуїція.

Навколишні люди намагаються рівнятися на них. Вони мають добре розвинені морально цінності. Людей землі цінують. Етика та дисципліна – це їх коник. Також вони можуть використовувати власні ресурси з розумом.

Люди Землі перебувають у добрих стосунках із грошима, вміють бачити багато речей з погляду перспективи.

Бувають стримані в емоціях, але потребують того, щоб їх любили. Їм не вистачає крапельки авантюризму, вони хочуть все контролювати і найчастіше керуються виключно своєю вигодою та інтересами.

Найбільше у житті їх лякає невідомість, причому до виникнення панічних атак та депресії. Земля є центром, який відповідає за зміну сезонів. Колір землі жовтий і вона асоціюється з травною системою, зокрема селезінкою та шлунком.

Остання цифра року народження 6 або 7: Стихія Вогонь.

Люди вогню завжди чекають на пригоди і ніколи не відмовляться досліджувати щось нове. Це дуже активні, енергійні особи із задатками відмінних керівників. Вони люблять конкурувати та вигравати.

Люди вогню привабливі і чарівні, вони не виносять самотності, воліють оточувати себе людьми та постійним рухом. Крім того, вони вкрай прив’язані до близьких і тому зі всіх сил підтримують будь-які сімейні зв’язки, вони розумні дружелюбні, рішучі та ефектні. Також не позбавлені ораторського таланту.

Недоліки вогненних людей — це їхня агресивність і надмірне прагнення досягти мети будь-якими способами, крім того вони надмірно емоційні і страждають на брак терпіння. Егоїстичні та надто амбітні.

Вогонь – це південь, він представляє літній сезон, колір вогненно-червоний і він пов’язаний із серцево-судинною системою та серцем. Таким людям рекомендується триматися подалі від надлишкового тепла та контролювати емоції.

Остання цифра року народження 4 чи 5: Стихія Дерево.

Ці люди дуже щедрі і твердо дотримуються своїх принципів щодо етичної поведінки, люблять досліджувати світ і аналізувати інформацію. А ще вони вирізняються рідкісною силою переконання.

Люди дерева аскетичні і часто креативні, що часто проявляється у всьому, до чого вони можуть прикласти свою руку. Вони роботящі, прагнуть бути постійно зайнятими, тому що вважають, що праця — це найкраще застосування своїх сил.

Впевненість у собі, це одна з найкращих рис людей цієї стихії. Вони вдячні за все, що мають. Не намагаються гнатися за надмірностями або стрибнути вище за власну голову. Вони вірні друзі і ніколи не поводяться егоїстично. Є ідеальними командними працівниками та дуже співчутливими до інших людей.

Вони грішать тим, що можуть брати на себе більше завдань, ніж їм під силу. Сезон дерева – весна. Зв’язок із жовчним міхуром та печінкою.

Остання цифра року народження 2 чи 3: Стихія Води.

Люди води вважаються привабливими і чуйними, вони можуть співчувати, вони дуже легкі і добре вміють плисти за течією. Крім того, вони розумні та креативні.

Найчастіше освоюють кілька професій, мають навички спілкування і можуть бути дуже переконливими. Також слід зазначити їх визначні здібності у сфері дипломатії. Вони інтуїтивні та здатні вловити те, що вислизає від уваги інших людей.

Це хороші організатори і не менш добрі виконавці. Крім того, вони завжди намагаються знайти просте рішення. Відрізняються пластичністю і часто потурають як своїм, так і чужим бажанням. Це сезон зима, колір чорний. Вода пов’язана із кістковою системою.

Останні цифри року народження 0 або 1: Стихія Повітря

Дуже незалежні, самостійні люди. Це зумовлено їхньою потужною силою характеру. Вони люблять себе, але при цьому дбають і поважають інших.

Вони, як правило, досить стримані, але при зовнішньому тиску активно і непохитно обстоюють свою думку.

Представники цього елемента прагнуть впорядкованості і віддають перевагу балансу, рівновазі та чистоті у всіх сенсах слова. Вони надійні, але не намагаються бути частиною юрби. Коли люди цієї стихії знають, що вони хочуть, їх рішучості можна позаздрити, адже перешкоди і невдачі не зупиняють цих людей.

Проблеми вони вміють вирішувати з легкістю, вони не мають страху перед самотністю, але вони хочуть від соціуму визнання їх досягнень і успіхів. Серед недоліків людей повітря можна відзначити свідомий чи підсвідомий потяг до розкоші, грошей.

Повітря – це запах, сезон осінь, колір білий і асоціюється з дихальною системою та легенями.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...