Визначте, хто з людей на картинці постраждає першим - тест, який розповість багато про вас

Тест на логіку та інтуїцію дозволить дізнатися, що дійсно лякає вас, передають Патріоти України.

Нема чого соромитися: ми всі відчуваємо страх у нашому існуванні. Ми люди крихкі, і у світі є так багато речей, які нас лякають. Але вірно і те, що не всі бояться одних і тих же речей. Це відбувається тому, що кожен із нас відрізняється від іншого, і тому можуть бути речі, які знаходяться в нашому несвідомому, що змушує нас боятися більше певних ситуацій або певних небезпек.

Ви знаєте, що дійсно лякає вас?

Ми не говоримо про дрібниці, ми говоримо про глибокі страхи, здатні блокувати нас. Визнання того, чого ми боїмося, допомагає нам краще протистояти нашим монстрам і перемагати їх, коли це необхідно. Тому ми пропонуємо вам цей тест дуже простий, але надзвичайно правдивий. На цьому зображенні ми пропонуємо Вам подивитися на 4 хлопчиків. Кожен з них знаходиться в небезпеці.

Якби Ви були присутні в цій сцені, з ким би Ви пішли? Кому б Ви сказали «СТОП»? Одним словом, яка небезпека, яка представлена на малюнку, лякає Вас найбільше? Виберіть інстинктивно, а потім прочитайте, що це означає: Ви можете виявити, що те, про що навіть не підозрювали!

Хлопчик 1

Хлопчик 1 збирається наступити на граблі, які можуть вдарити по носі. Якщо Ви попереджаєте про небезпеку цього хлопчика, це тому, що Ви боїтеся довіряти своїм близьким людям. Ви були розчаровані та зраджені в минулому, і тепер Ви не можете дозволити собі довіряти іншим. Ви завжди обережні та раціональні, боїтеся понад усе, що інші можуть обдурити Вас, тому ніколи не розпочинаєте новий бізнес. Спробуйте довіряти своїм інстинктам, довіртеся своїм почуттям. Звичайно, Ви знайдете когось, хто буде вартий Вашої довіри.

Хлопчик 2

Хлопчик 2 ось-ось упаде в люк, відкритий в землі: що є внизу, минуле чи майбутнє? Ваш поточний страх виникає з-за поганого минулого досвіду, від деяких помилок, які Ви боїтеся повторити.

Одночасно майбутнє лякає Вас, Ви не можете приймати важкі рішення самостійно, Ви завжди покладаєтеся на інших, але повинні навчитися бути впевненіше в собі, не бійтеся робити помилки, знайте, що ніхто з нас не досконалий.

Хлопчик 3

Хлопчик йде прямо до дерева, а його обличчя відвернулося. Це означає, що Ви не боїтеся за себе, ви більше боїтеся за безпеку тих, кого любите. Ви боїтеся хворіти й помирати. Ваш страх не є ірраціональним, але він дурний, тому що немає сенсу боятися того, чого Ви не можете ні передбачити, ні запобігти. На жаль, хвороба і смерть є частиною нашого існування: приймайте їх, але не витрачайте час на те, щоб переживати з-за того, що може статися завтра.

Хлопчик 4

Нарешті, хлопчик 4 збирається перетнути дорогу, в той час, коли там їде машина. Якщо це йому ви кричите «СТОП», то це означає, що ви заклопотана людина, яка боїться зіткнутися з життєвими зобов’язаннями. Завжди відкладаєте те, що повинні зробити на завтра, якби все залежало від вас, ви завжди залишалися б у кутку, бажаючи щоб вас ніхто не чіпав. Натомість ви повинні наважитися і пересилити себе: з вами нічого страшного не трапиться, якщо ви візьмете ініціативу у свої руки. Бо може статися так, що ваше життя пройде повз, і ви навіть не спробуєте бути щасливим.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...