Вживають майже всі: Лікарі назвали популярні напої, через які може випадати волосся

Випадання волосся може бути пов'язано з природним побічним ефектом старіння, а також продуктами харчування, які ви вживаєте. Алкоголь і те, скільки ви його вживаєте щотижня, можуть бути провідним фактором ослаблення фолікулів. Про це заявив глава британської платформи чоловічого здоров'я Manual Еріма Чаудрі, повідомляють Патріоти України із посиланням на Express.

Він зазначив, що, хоча немає прямого зв'язку між алкоголем і випаданням волосся, кількість напоїв, які ви вживаєте в тиждень, може вплинути на те, наскільки пишним буде виглядати ваше волосся в цілому. "Пияцтво насправді може призвести до дефіциту поживних речовин або гормональних проблем, які, в свою чергу, можуть прорідити ваші локони", - зазначив доктор.

Надмірне вживання алкоголю може сприяти дефіциту або порушенню всмоктування цинку, міді або білка. Існує ряд досліджень, які говорять про те, що недолік цих поживних речовин може з часом привести до випадання волосся.

Відомо, що цинк і фолієва кислота допомагають підтримувати силу і густоту волосся. Надмірне вживання алкоголю може позбавити ваш організм цих життєво важливих поживних речовин і привести до ламкості і витончення волосся. Також є припущення, що до випадання волосся може привести брак заліза. Хоча дослідження 2021 року повинно було підтвердити цю теорію, вчені зазначили, що результати були суперечливими.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...