Взимку теж можна бути гарною: Три стильні жіночі зачіски, які не зіпсує головний убір (фото)

Багато жінок відмовляються одягати головні убори восени та взимку, щоб не зіпсувати зачіску. А даремно! Під шапочку або палантин можна зробити три чудові стильні укладки, які надають жіночності образу і не змушують мерзнути в морози, зазначають Патріоти України.

Хвилясті пасма з "секретом"

Якщо у вас довге або середньої довжини волосся, то просто накрутіть пасма, починаючи з 2/3 волосся. Відмінні локони виходять, якщо накрутити їх плойкою або праскою. Хвилі можуть бути рівномірними чи безладними. Вибирайте як вам більше подобається.

Така зачіска ідеально підходить під шапку, на вулиці ви привертатимете увагу перехожих красивими локонами, а на роботі – стильним та модним укладанням. Головний убір ніяк не зможе нашкодити вашій зачісці, оскільки кучері починаються нижче лінії шапки.

Лонг боб

Стрижка лонг боб у 2022 році буде на піку популярності, приміряти її ви можете вже зараз, адже зачіски чудово підходить по шапку. Ви можете завити кучері за допомогою бігуді або випрямити праскою. У будь-якому випадку ваша зачіска не постраждає від головного убору, а подовжений боб прикрашатиме вас весь день.

Пучок

Високий пучок під шапку, звичайно ж, не підійде, головний убір буде весь час стовбурчитися, відкриваючи вуха. А ось низький пучок - ідеальний вибір для дівчат, які носять шапки, кепки або утеплені бейсболки в холодну пору року.

Родина оцінить! Як приготувати хрусткий зовні і м’який всередині домашній хліб

четвер, 18 квітень 2024, 8:13

Багато кулінарів вважають за краще не купувати хліб у магазині, а випікати цей хлібобулочний виріб самостійно, передають Патріоти України. У цьому випадку гурман завжди радує самого себе та своїх домочадців свіжим та м’яким продуктом. Однак повторити «...

От у чому секрет! Кулінарна хитрість, щоб смажені пиріжки не були сирими всередині

четвер, 18 квітень 2024, 7:12

Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України. Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перек...