Взимку теж можна бути гарною: Три стильні жіночі зачіски, які не зіпсує головний убір (фото)

Багато жінок відмовляються одягати головні убори восени та взимку, щоб не зіпсувати зачіску. А даремно! Під шапочку або палантин можна зробити три чудові стильні укладки, які надають жіночності образу і не змушують мерзнути в морози, зазначають Патріоти України.

Хвилясті пасма з "секретом"

Якщо у вас довге або середньої довжини волосся, то просто накрутіть пасма, починаючи з 2/3 волосся. Відмінні локони виходять, якщо накрутити їх плойкою або праскою. Хвилі можуть бути рівномірними чи безладними. Вибирайте як вам більше подобається.

Така зачіска ідеально підходить під шапку, на вулиці ви привертатимете увагу перехожих красивими локонами, а на роботі – стильним та модним укладанням. Головний убір ніяк не зможе нашкодити вашій зачісці, оскільки кучері починаються нижче лінії шапки.

Лонг боб

Стрижка лонг боб у 2022 році буде на піку популярності, приміряти її ви можете вже зараз, адже зачіски чудово підходить по шапку. Ви можете завити кучері за допомогою бігуді або випрямити праскою. У будь-якому випадку ваша зачіска не постраждає від головного убору, а подовжений боб прикрашатиме вас весь день.

Пучок

Високий пучок під шапку, звичайно ж, не підійде, головний убір буде весь час стовбурчитися, відкриваючи вуха. А ось низький пучок - ідеальний вибір для дівчат, які носять шапки, кепки або утеплені бейсболки в холодну пору року.

Зовнішність vs характер: Дослідження показало, як чоловіки та жінки вибирають партнера для стосунків

п’ятниця, 5 грудень 2025, 6:51

На початковій стадії стосунків зовнішній вигляд і краса партнерів відіграють ключову роль у формуванні інтересу один до одного. Однак для справжніх глибинних стосунків важливішими є доброта, співчуття, чесність, сумісність і відчуття поряд з партнером,...

Не робіть помилок! Які спеції можуть зіпсувати м'ясні страви

п’ятниця, 5 грудень 2025, 6:42

Спеції - унікальне доповнення практично до будь-якої страви, особливо - м'ясної та рибної. Саме спеції можуть як надати страві незвичайного смаку і розкрити смак знайомих продуктів по-новому, так і зіпсувати, якщо додати у великій кількості і неправиль...