За підрахунками телеведучої та актриси, одна порція такого салату (350 г) коштує приблизно 25 гривень та містить у собі 742 ккал, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулину наріжте півкільцями, а потім — невеликим кубиком. Покладіть її до глибокої ємності, залийте окропом та залиште на певний час — це допоможе прибрати гіркий смак.
2. Куряче філе наріжте спочатку тонкими слайсами, а потім подрібніть маленьким кубиком. Візьміть тарілку, на якій будете подавати салат, та викладіть туди курятину першим рівномірним шаром. Змастіть майонезом.
3. Відкиньте ошпарену цибулю на сито та злийте усю воду. Покладіть її до тарілки знову, залийте оцтом і дайте ще трохи часу, щоб промаринуватись.
4. Мариновані гриби наріжте маленькими шматочками. На курятину, змащену майонезом, викладіть цибулю, потім гриби. Зверху потріть чотири зварені яйця. Наступним шаром викладіть корейську моркву і знову змастіть майонезом.
5. Для останнього шару потріть на салат сир. Щоб прикрасити страву використайте останнє зварене яйце: потріть зверху жовток, а з країв — білок.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...