З архіву ПУ. "Чоловічі сльози": Українська актриса поділилася рецептом смачного та недорогого салату

«Це тому що чоловік буде їсти і плакати від щастя і задоволення», — розповіла Ольга Сумська.

За підрахунками телеведучої та актриси, одна порція такого салату (350 г) коштує приблизно 25 гривень та містить у собі 742 ккал, зазначають Патріоти України.

Салат Чоловічі сльози: рецепт

Інгредієнти:

  • 5 варених яєць
  • 350 г відвареного курячого філе
  • 350 г моркви по-корейськи
  • 350 г майонезу
  • 350 г маринованих грибів
  • 200 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 50 мл оцту

Приготування:

1. Цибулину наріжте півкільцями, а потім — невеликим кубиком. Покладіть її до глибокої ємності, залийте окропом та залиште на певний час — це допоможе прибрати гіркий смак.

2. Куряче філе наріжте спочатку тонкими слайсами, а потім подрібніть маленьким кубиком. Візьміть тарілку, на якій будете подавати салат, та викладіть туди курятину першим рівномірним шаром. Змастіть майонезом.

3. Відкиньте ошпарену цибулю на сито та злийте усю воду. Покладіть її до тарілки знову, залийте оцтом і дайте ще трохи часу, щоб промаринуватись.

4. Мариновані гриби наріжте маленькими шматочками. На курятину, змащену майонезом, викладіть цибулю, потім гриби. Зверху потріть чотири зварені яйця. Наступним шаром викладіть корейську моркву і знову змастіть майонезом.

5. Для останнього шару потріть на салат сир. Щоб прикрасити страву використайте останнє зварене яйце: потріть зверху жовток, а з країв — білок.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...