З архіву ПУ. Господині на замітку: Ніжні і повітряні чебуреки з м'якою і соковитою начинкою

За такими чебуреками завжди стоять в черзі.

Кухар популярної чебуречної розкрив секрет приготування ніжних і повітряних чебуреків з м'якою і соковитою начинкою, передають Патріоти України з посиланням на ДП. Далі - мовою оригіналу:

Для приготовления вам потребуются такие ингредиенты:

  • — мясо, 300 г;
  • — мука, 500 г;
  • — вода, 250 мл;
  • — уксус, 5 г;
  • — лук, 2 шт;
  • — соль щепотка;
  • — масло растительное, 20 г.

Процесс приготовления

Мясо берите любо по своему вкусу, пропустите вместе с луком через мясорубку, заправьте солью, перцем и вашими любимыми специями. Можно добавить еще и зелень по вкусу, пару зубчиков чеснока.

Муку просеиваем и соединяем ее с солью, растительным маслом, столовым уксусом. Муки вам может потребоваться больше или меньше, смотрите по тесту – оно должно быть мягким и податливым. Оставляем его на 30 минут, накрыв полотенцем.

Делим тесто на кусочки, каждый раскатываем в тонкую лепешку, выкладываем фарш, формируем чебуреки.

Обжариваем на растительном масле до золотистого цвета с двух сторон.

Дачникам на замітку! Як збільшити урожай огірків у рази

п’ятниця, 18 квітень 2025, 13:05

Ранньовесняні роботи на городі набирають обертів, і особливе місце серед них займає вирощування огірків. Щоб насолоджуватися рясним урожаєм у майбутньому сезоні, садівники повинні пам’ятати про регулярне підживлення цих овочів. Щоб огірки вражали своїм...

Не робіть помилок! ТОП-5 звичок, які повільно вбивають здоров’я

п’ятниця, 18 квітень 2025, 12:00

Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...