З архіву ПУ. Господині на замітку: Ніжні і повітряні чебуреки з м'якою і соковитою начинкою

За такими чебуреками завжди стоять в черзі.

Кухар популярної чебуречної розкрив секрет приготування ніжних і повітряних чебуреків з м'якою і соковитою начинкою, передають Патріоти України з посиланням на ДП. Далі - мовою оригіналу:

Для приготовления вам потребуются такие ингредиенты:

  • — мясо, 300 г;
  • — мука, 500 г;
  • — вода, 250 мл;
  • — уксус, 5 г;
  • — лук, 2 шт;
  • — соль щепотка;
  • — масло растительное, 20 г.

Процесс приготовления

Мясо берите любо по своему вкусу, пропустите вместе с луком через мясорубку, заправьте солью, перцем и вашими любимыми специями. Можно добавить еще и зелень по вкусу, пару зубчиков чеснока.

Муку просеиваем и соединяем ее с солью, растительным маслом, столовым уксусом. Муки вам может потребоваться больше или меньше, смотрите по тесту – оно должно быть мягким и податливым. Оставляем его на 30 минут, накрыв полотенцем.

Делим тесто на кусочки, каждый раскатываем в тонкую лепешку, выкладываем фарш, формируем чебуреки.

Обжариваем на растительном масле до золотистого цвета с двух сторон.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...