Хоч раз в житті кожна господиня, ну або господар, запікали скумбрію в духовці. Або на мангалі де-небудь на березі річки, хоча на дачі - теж варіант. Тут не так важливо місце, головне що на свіжому повітрі. Скажете банальщина?! А ні! Запечена скумбрія в духовці з цибулею вас може здивувати, передають Патріоти України.
Уявіть собі рибу з ароматом, як у запеченої на мангалі, а за смаком як гарячого копчення. І це все можливо на вашій кухні! Весь секрет в соусі, але ми не будемо поспішати і розкривати всі карти. Все послідовно. З хорошим настроєм приступаємо до приготування скумбрії в духовці з цибулею.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
Ось і все, золотиста скумбрія в духовці з цибулею готова! Лук виходить в міру хрустким, не тушкованим і без різкого смаку. Подавайте рибку з улюбленим гарніром або салатом.
А який аромат! Перевершує всі очікування, як ніби тільки що з багаття. Золотиста, соковита, ароматна скумбрія. Смачного!
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...
З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...