Хоч раз в житті кожна господиня, ну або господар, запікали скумбрію в духовці. Або на мангалі де-небудь на березі річки, хоча на дачі - теж варіант. Тут не так важливо місце, головне що на свіжому повітрі. Скажете банальщина?! А ні! Запечена скумбрія в духовці з цибулею вас може здивувати, передають Патріоти України.
Уявіть собі рибу з ароматом, як у запеченої на мангалі, а за смаком як гарячого копчення. І це все можливо на вашій кухні! Весь секрет в соусі, але ми не будемо поспішати і розкривати всі карти. Все послідовно. З хорошим настроєм приступаємо до приготування скумбрії в духовці з цибулею.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
Ось і все, золотиста скумбрія в духовці з цибулею готова! Лук виходить в міру хрустким, не тушкованим і без різкого смаку. Подавайте рибку з улюбленим гарніром або салатом.
А який аромат! Перевершує всі очікування, як ніби тільки що з багаття. Золотиста, соковита, ароматна скумбрія. Смачного!
Існує більше 200 визнаних порід собак, тому цілком зрозуміло, що новачкам буває важко визначити, яка саме підходить їхній родині. Такі речі, як темперамент, рівень енергії та товариськість, часто відіграють вирішальну роль при виборі чотирилапого компа...
Православне свято 23 жовтня за новим церковним календарем (5 листопада за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Якова, брата Господнього. У народному календарі - Якова, зазначають Патріоти України. за старим стилем - день пам'яті мучеників Євлампія...