
Хоч раз в житті кожна господиня, ну або господар, запікали скумбрію в духовці. Або на мангалі де-небудь на березі річки, хоча на дачі - теж варіант. Тут не так важливо місце, головне що на свіжому повітрі. Скажете банальщина?! А ні! Запечена скумбрія в духовці з цибулею вас може здивувати, передають Патріоти України.
Уявіть собі рибу з ароматом, як у запеченої на мангалі, а за смаком як гарячого копчення. І це все можливо на вашій кухні! Весь секрет в соусі, але ми не будемо поспішати і розкривати всі карти. Все послідовно. З хорошим настроєм приступаємо до приготування скумбрії в духовці з цибулею.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
Ось і все, золотиста скумбрія в духовці з цибулею готова! Лук виходить в міру хрустким, не тушкованим і без різкого смаку. Подавайте рибку з улюбленим гарніром або салатом.
А який аромат! Перевершує всі очікування, як ніби тільки що з багаття. Золотиста, соковита, ароматна скумбрія. Смачного!
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Кажуть, що оптичні ілюзії, як тести особистості – це кумедний спосіб глибше пізнати себе всього за декілька секунд. І хоча психологи радять довіряти діагностику свого стану професіоналам, все ж подібні ігри можна використати, щоби краще зазирнути всере...