З ароматом, як у запеченої на мангалі!! Неймовірна скумбрія у духовці - рецепт, який під силу всім

Хоч раз в житті кожна господиня, ну або господар, запікали скумбрію в духовці. Або на мангалі де-небудь на березі річки, хоча на дачі - теж варіант. Тут не так важливо місце, головне що на свіжому повітрі. Скажете банальщина?! А ні! Запечена скумбрія в духовці з цибулею вас може здивувати, передають Патріоти України.

Уявіть собі рибу з ароматом, як у запеченої на мангалі, а за смаком як гарячого копчення. І це все можливо на вашій кухні! Весь секрет в соусі, але ми не будемо поспішати і розкривати всі карти. Все послідовно. З хорошим настроєм приступаємо до приготування скумбрії в духовці з цибулею.

Інгредієнти:

  • 3 скумбрії
  • 4 середні цибулини
  • перець чорний мелений за смаком

Для соусу:

  • 3 ст. л. гірчиці
  • 4 ст. л. майонезу
  • 5 ст. л. соєвого соусу

Приготування:

  1. Розморожену або свіжу рибу почистіть від нутрощів, відріжте їй голову і добре промийте. Наріжте скумбрію шматочками, приблизно 2 см в ширину.
  2. Почистіть і наріжте 4 цибулини півкільцями. Розділіть цибулю руками. Перекладіть в глибоку миску рибу і цибулю.
  3. Ось ми і підійшли до секрету приготування нашої скумбрії в духовці — соусу. Його готувати дуже просто і швидко. Гірчицю, майонез і соєвий соус змішайте в мисці до однорідної маси. Солити не обов'язково, досить буде солі, яка в соєвому соусі.
  4. Лук і скумбрію поперчіть за смаком і влийте туди ж соус. Акуратно все перемішайте і відставте на 20-30 хвилин, щоб риба з цибулею добре промаринувалася. Можна готувати й одразу, але набагато смачніше вийде, коли скумбрія постоїть.
  5. Далі перекладайте промариновану рибу з цибулею в форму. Маленький секрет: цибулю постарайтеся викласти на дно форми, а шматки риби поверх цибулі. Змащувати форму не потрібно.
  6. Випікайте скумбрію в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин до готовності.

Ось і все, золотиста скумбрія в духовці з цибулею готова! Лук виходить в міру хрустким, не тушкованим і без різкого смаку. Подавайте рибку з улюбленим гарніром або салатом.

А який аромат! Перевершує всі очікування, як ніби тільки що з багаття. Золотиста, соковита, ароматна скумбрія. Смачного!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...