З батареєю почнуться серйозні проблеми! Якої помилки не можна припускатися при зарядці смартфона

Кожен із нас заряджає свій смартфон мінімум раз на день, а деякі це роблять набагато частіше. При цьому мало хто розуміє, що заряджати телефон потрібно правильно - для цього недостатньо знати, де знаходиться роз’єм у гаджеті та розетці, передають Патріоти України.

Як кажуть фахівці, при зарядці мобільного телефону багато хто припускається поширеної помилки — вони підключають пристрій до живлення, не знімаючи з гаджета захисний чохол.

Безумовно, чохол є важливим аксесуаром, який захищає ваш смартфон під час падіння і не тільки. Однак при зарядці батареї він лише заважає.

Експерти кажуть, що перед підключенням гаджета до живлення захисний чохол потрібно знімати. Вся справа в тому, що після підключення зарядного пристрою мобільний телефон у чохлі перегріватиметься, що призведе до проблем з батареєю та її "смерті".Якщо ви переживаєте за те, що ваш телефон може подряпатися під час заряджання без чохла, можна покласти його на м’яку тканину.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...