Щоб котлети були дуже смачними та ситними - їх не обов'язково готувати з м'яса. Для страви чудово підходить червона сочевиця. Її потрібно збити у пюре, а також додати решту компонентів для смачку та щільності,передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих котлет із сочевиці опублікована на сторінці нутриціологині Ольги Пінс (olya_pins) в Instagram. В складі немає яєць, пшеничного борошна або хліба, тому вживати таку страву буде дуже корисно.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сочевицю залити водою.
2. Додати сіль.
3. Довести до кипіння і проварити дві хвилини.
4. Нарізати цибулю на дрібні кубики.
5. Моркву натерти.
6. Обсмажити овочі на невеликій кількості олії.
7. Додати спеції.
8. Відварену сочевицю збиваємо до стану пюре у чаші блендера.
9. Додати обсмажені овочі.
10. Добре перемішати і додати борошно.
11. Сформувати котлети і обваляти їх у борошні.
12. Посмажити на добре розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.
Пульт від телевізора - один із найчастіше використовуваних предметів у домі і водночас один із найбрудніших, передають Патріоти України. . На його поверхні накопичуються пил, крихти, жир та бактерії, які не видно неозброєним оком. Проте його можна ...
Щодня ми шукаємо способи зробити свої справи простішими й комфортнішими. У цьому допомагає Apple Watch в COMFY – розумний годинник, який об’єднує технології, стиль і турботу про здоров’я в одному пристрої. Він дає змогу залишатися на зв’язку, стежити з...