Щоб котлети були дуже смачними та ситними - їх не обов'язково готувати з м'яса. Для страви чудово підходить червона сочевиця. Її потрібно збити у пюре, а також додати решту компонентів для смачку та щільності,передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих котлет із сочевиці опублікована на сторінці нутриціологині Ольги Пінс (olya_pins) в Instagram. В складі немає яєць, пшеничного борошна або хліба, тому вживати таку страву буде дуже корисно.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сочевицю залити водою.
2. Додати сіль.
3. Довести до кипіння і проварити дві хвилини.
4. Нарізати цибулю на дрібні кубики.
5. Моркву натерти.
6. Обсмажити овочі на невеликій кількості олії.
7. Додати спеції.
8. Відварену сочевицю збиваємо до стану пюре у чаші блендера.
9. Додати обсмажені овочі.
10. Добре перемішати і додати борошно.
11. Сформувати котлети і обваляти їх у борошні.
12. Посмажити на добре розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...