Щоб котлети були дуже смачними та ситними - їх не обов'язково готувати з м'яса. Для страви чудово підходить червона сочевиця. Її потрібно збити у пюре, а також додати решту компонентів для смачку та щільності,передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих котлет із сочевиці опублікована на сторінці нутриціологині Ольги Пінс (olya_pins) в Instagram. В складі немає яєць, пшеничного борошна або хліба, тому вживати таку страву буде дуже корисно.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сочевицю залити водою.
2. Додати сіль.
3. Довести до кипіння і проварити дві хвилини.
4. Нарізати цибулю на дрібні кубики.
5. Моркву натерти.
6. Обсмажити овочі на невеликій кількості олії.
7. Додати спеції.
8. Відварену сочевицю збиваємо до стану пюре у чаші блендера.
9. Додати обсмажені овочі.
10. Добре перемішати і додати борошно.
11. Сформувати котлети і обваляти їх у борошні.
12. Посмажити на добре розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.
Українці можуть самостійно розрізнити зіпсовані чи переспілі мандарини. Наприклад, можна оглянути зовнішній вигляд мандаринів. Погані фрукти можуть мати плями, пошкодження, деформації та інші дефекти, передають Патріоти України. OBOZ.UA розповість у св...
Під час сильних снігопадів проблема очищення лобового скла постає перед багатьма водіями, передають Патріоти України. Деякі автовласники думають, що можуть полегшити собі життя й піднімають повідці «двірників», надовго залишаючи машину на стоянці. Так...