З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими - найпростіший рецепт

Кляр при приготуванні м'ясних страв можна готувати з панірувальних сухарів, але щоб він був ще смачнішим, кулінари радять використовувати твердий сир, передають Патріоти України.

Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом ідеального сирного кляру з пармезану з борошном.

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Сир пармезан або твердий, можна взяти мікс сирів
  • Борошно
  • Яйце
  • Олія для смаження
  • Сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте вздовж навпіл, трохи відбийте, посоліть і поперчіть

2. Підготуйте для потрійної паніровки: першу ємність із борошном, другу – зі збитим яйцем та 1 ст. лож. води, третю – з тертим на дрібну або середню тертку сиром.

3. Філе обмокніть у муку, потім у яєчну масу і запаніруйте сиром, притисніть, щоб сир добре тримався.

4. Обсмажте на розігрітій сковороді з обох боків і викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

Це може здивувати! Як вживання алкоголю впливає на ризик розвитку раку

середа, 22 січень 2025, 8:59

В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...

Ручна робота та екологічність: вироби з натуральних матеріалів

середа, 22 січень 2025, 8:30

Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...