Кляр при приготуванні м'ясних страв можна готувати з панірувальних сухарів, але щоб він був ще смачнішим, кулінари радять використовувати твердий сир, передають Патріоти України.
Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом ідеального сирного кляру з пармезану з борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе розріжте вздовж навпіл, трохи відбийте, посоліть і поперчіть
2. Підготуйте для потрійної паніровки: першу ємність із борошном, другу – зі збитим яйцем та 1 ст. лож. води, третю – з тертим на дрібну або середню тертку сиром.
3. Філе обмокніть у муку, потім у яєчну масу і запаніруйте сиром, притисніть, щоб сир добре тримався.
4. Обсмажте на розігрітій сковороді з обох боків і викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...