З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими - найпростіший рецепт

Кляр при приготуванні м'ясних страв можна готувати з панірувальних сухарів, але щоб він був ще смачнішим, кулінари радять використовувати твердий сир, передають Патріоти України.

Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом ідеального сирного кляру з пармезану з борошном.

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Сир пармезан або твердий, можна взяти мікс сирів
  • Борошно
  • Яйце
  • Олія для смаження
  • Сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте вздовж навпіл, трохи відбийте, посоліть і поперчіть

2. Підготуйте для потрійної паніровки: першу ємність із борошном, другу – зі збитим яйцем та 1 ст. лож. води, третю – з тертим на дрібну або середню тертку сиром.

3. Філе обмокніть у муку, потім у яєчну масу і запаніруйте сиром, притисніть, щоб сир добре тримався.

4. Обсмажте на розігрітій сковороді з обох боків і викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

Не робіть помилок! Через цю популярну зачіску може випадати волосся

четвер, 13 листопад 2025, 12:45

Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...

Це варто знати всім! ТОП-5 приладів, які ніколи не можна вмикати в подовжувач

четвер, 13 листопад 2025, 12:15

Подовжувачі використовуються у кожному домі, але, за словами експерта з енергетики Гордона Волліса з Your NRG, ніколи не треба підключати до них потужні пристрої, яким би зручним це не здавалося. Про це пише Express, передають Патріоти України. «Подовж...