З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими - найпростіший рецепт

Кляр при приготуванні м'ясних страв можна готувати з панірувальних сухарів, але щоб він був ще смачнішим, кулінари радять використовувати твердий сир, передають Патріоти України.

Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом ідеального сирного кляру з пармезану з борошном.

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Сир пармезан або твердий, можна взяти мікс сирів
  • Борошно
  • Яйце
  • Олія для смаження
  • Сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте вздовж навпіл, трохи відбийте, посоліть і поперчіть

2. Підготуйте для потрійної паніровки: першу ємність із борошном, другу – зі збитим яйцем та 1 ст. лож. води, третю – з тертим на дрібну або середню тертку сиром.

3. Філе обмокніть у муку, потім у яєчну масу і запаніруйте сиром, притисніть, щоб сир добре тримався.

4. Обсмажте на розігрітій сковороді з обох боків і викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

Розставлено крапки над "і": Чи справді молоко корисне для здоровʼя

субота, 31 травень 2025, 13:05

Нейрохірург Ярослав Мідик розповів, що кальцій дійсно є одним із найважливіших елементів для нашого організму, особливо для здоров’я кісток. Однак спробуємо розібратися, чи варто покладатися лише на молочні продукти для його отримання, передають Патріо...

Прокляття сумлінного і кваліфікованого працівника: Чому гарний двірник, лікар, бухгалтер майже завжди не може зробити подальшу кар'єру в своїй установі

субота, 31 травень 2025, 12:47

Список можна подовжити... Двірник працює дуже добре. Старанно. Багато років працює на одному місці. Усі задоволені. І навіть іноді дарують йому старі речі або частують домашніми консервами. Коли приходить пора робити нові.., зазначають Патріоти України...