З чим випрати рушники, щоб прибрати затхлий запах - дешевий трюк

Після прання рушників тканина може пахнути не свіжістю, а мати неприємний затхлий запах. Це відбувається з низки причин. На щастя, проблему легко вирішити, як і у разі прання кухонних рушників, передають Патріоти України.

Як пише видання express, позбутися неприємного запаху рушника допоможе один простий, але дієвий лайфхак. Ключовий засіб, який вам знадобиться, не доведеться купувати в магазині, адже йдеться про звичайний оцет – незамінний у прибиранні та пранні натуральний продукт.

Щоб освіжити рушники, які набули запаху вогкості, скористайтеся способом з оцтом. Суть лайфхака у тому, щоб повторно випрати рушники при гарячій температурі (близько 40 градусів) з оцтом. Засіб можна додати у відсік разом із порошком. Запах вогкості має повністю зникнути.

Крім того, щоб рушники не пахли вогкістю, важливо їх правильно сушити. Переконайтеся, що ви даєте їм достатньо часу, щоб вони повністю висохли після прання. Рушники зазвичай набувають затхлого запаху, коли на них росте пліснява. Ніколи не залишайте їх вологими на підлозі та не кладіть один на одного під час сушіння. Це важливо, щоб повітря могло рівномірно циркулювати під час висихання виробів.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...